“Middag”

Me Gusta Beach Restaurant
Bestill bord
Vurdert som nr. 18 av 109 Restauranter i Agia Marina
Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Fornøyd familie etter et besøk her. Svært god mat, + for tydelig glutenfri merking på menyen med mange alternativer. Nydelig livemusikk i passe lydnivå. Upåklagelig service. Handicapvennlig, med norsk standard på dame/handicap-toalett, også med stellemulighet for småbarn. Rent og pent. Anbefales

Takk, 809lones

Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Så oss ut restauranten på forhånd, og ble møtt av en hyggelig mann på gata som ønsket oss velkomne. Vi ble henvist til et bord helt nede ved stranden og fikk menyer. Der stoppet det fine ved restauranten. Vi ventet for å kunne bestille mat og drikke, men det kom aldri noen. Vi så oss rundt og så flere servitører stående rundt, og gjorde ingenting. Vi valgte til slutt å forlate restauranten etter litt over 20 minutter uten noen som helst service.

Om dette var et engangstilfelle eller ikke, vet jeg ikke, men en veldig dårlig opplevelse etter flere andre restauranter i området som har klart dette med glans.

1  Takk, 549emil
megusta D, Ιδιοκτήτης på Me Gusta Beach Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2022

You came to our restaurant at 20:51. In the last 10 minutes, about 40 people entered almost at the same time. It's a common thing at this time, in this season. Despite all this, although everyone wants to sit at the first table in front of the sea, we offered you the only table that was available. Instead of appreciating it you weren't in the mood to wait at all. On the contrary, the other customers showed understanding even though they didn't get the best table... After exactly 19 minutes, although we informed you that it was your turn to order, you preferred to leave and with a not so polite way. You also have to understand that it is very hard for everyone working in restaurants this year.

Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

God atmosfære, fantastisk god mat og hyggelige ansatte - spesielt trivelig at driveren av stedet er på «gulvet». Ikke vanskelig å se at Tina driver stedet med hele sitt hjerte ❤️ Vi har vært der flere ganger i løpet av vårt opphold, både på dagtid på stranden og på kveldstid for middag. Vi har vært like fornøyde hver gang,

Takk, Anette H
Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

God mat, hyggelig atmosfære med veldig bra livemusikk og god service. Like ekstra godt at musikken var veldig god og i passelig volum. Veldig hyggelig sted!

Takk, Hege N
Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god mat, ble servert god og varm, som viser at den kommer rett fra kjøkkenet. Veldig hyggelig og god service. Gyroen var veldig god.

Takk, preben H

Reisende som så på Me Gusta Beach Restaurant, så også på

Har du vært i Me Gusta Beach Restaurant? Del dine erfaringer!