“Me Gusta”

Me Gusta Beach Restaurant
Bestill bord
Vurdert som nr. 18 av 109 Restauranter i Agia Marina
Anmeldt 9. september 2022 via mobile enheter

Kjempekoselig restaurantbesøk hos Tina og Dimitri på Me Gusta🙂 Nydelig mat og veldig koselig vertskap🙂
Kan anbefales😍

Takk, marilC6214VC
megusta Dimitrios, Ιδιοκτήτης på Me Gusta Beach Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mai 2023

Anmeldt 5. september 2022 via mobile enheter

Dette det stedet jeg besøker absolutt mest når jeg er her i Agia Marina. Alltid lunsj her og ofte middag på kvelden. Fantastisk badestrand. Glimrende mat og veldig bra service. Hos Tina føler du deg alltid verdsatt. Anbefales på det sterkeste.

Takk, odds815

Anmeldt 4. september 2022

Etter å ha forsøkt noen andre spisesteder endte jeg/ vi opp med å bruke Me Gusta hver eneste dag i et par uker. Her får du virkelig top notch på alt. Menyen er spennende og variert med retter som er helt utsøkte og nydelige. Deilig drikke, perfekt mixede drinker og gode desserter. Prisene er lave, du får veldig mye for pengene. Betjeningen er superhyggelige. De sørger for at du har det helt topp som gjest. Har du noen spesielle ønsker så er det ikke en ting de ikke får til. Restauranten ligger helt nede ved stranden, så du har helt fantastisk flott havutsikt med deilig sjøluft under måltidet. Flere dager i uken har de live musikk med ulike musikere, noe som gir en veldig god stemning og atmosfære:-) Tina som eier stedet sørger for en helt spesiell inkluderende varme og service. Me Gusta anbefales på det aller varmeste, her bli dere ikke skuffet:-)

Dato for besøk: august 2022
Takk, PerS757

Anmeldt 4. september 2022

En fantastisk strandrestaurant med utrolig vennlig personale. Musikk på kvelden 4 ganger i uken. Virkelig verdt et besøk. Nydelig mat.

Takk, M9957HIevab
Anmeldt 30. august 2022

Meget god mat, bra sørvis og en betjening som virkelig brydde seg om oss.

Vi var en familie på 9, og alle som bestilte forskjellige retter fikk maten samtidlig og god og varm var maten. God vin til også.
Dette var i sommer, men jeg har ikke fått skrevet tilbakemeldingen før nå desverre.

men, at jeg skriver dette to mnd. etter jeg har vært der, sier mer om inntrykket mitt på restauranten.

Jeg sitter igjen med gode minner, og det gjør resten av reisefølget vårt og.
Vi satte å snakka om turen her i helgen og spesielt om turen til denne restauranten. hvor alle følte seg meget godt tatt vare på.

Anbefaler alle og stikke en tur innom

Dato for besøk: juni 2022
Takk, larsemilh2022

Reisende som så på Me Gusta Beach Restaurant, så også på

Har du vært i Me Gusta Beach Restaurant? Del dine erfaringer!