“Dette er plassen du må spise på, og finne deg en plass i solen!”

Me Gusta Beach Restaurant
Bestill bord
Vurdert som nr. 15 av 109 Restauranter i Agia Marina
Anmeldt 28. september 2022

Alltid god mat, rask servering og ikke minst super hyggelige personale. Tina og gjengen sørger for at du føler deg som en hedersgjest. Gleder oss til å komme tilbake i april.

Takk, Moasph
megusta Dimitrios, Ιδιοκτήτης på Me Gusta Beach Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mai 2023

Tusen takk for fine ord!

Anmeldt 16. september 2022 via mobile enheter

Fantastisk beliggenhet ved stranden med koselig atmosfære. Rask servering av veldig hyggelig personale. Veldig god mat. Ostekaka som vi spiste til dessert er kanskje den beste vi noen gang har smakt - terningkast 6 🤩 kommer selvsagt tilbake. Anbefales 😃

Takk, 50annkristinh

Tusen takk for besok og hyggelig selskap. Haaper vi sees igjen snart!

Anmeldt 14. september 2022 via mobile enheter

Herlig restaurant drevet av norske Tina. Maten er god og stranda utenfor fantastisk. Kan anbefale både mat og drikke. De lager gode drinker og en nydelig fresh mixed juice. Absolutt ett sted vi besøker hver gang vi er her😄

Takk, V1889NFlindag

Takker og bukker. Haaper dere kommer snart igjen!

Anmeldt 14. september 2022

Utrolig hyggelig vertskap anført av den evig smilende Tina. God stemning og god mat og drikke. Flott strand og ikke steinete, som det kan være enkelte steder lengre ned mot Platanias. Kan bli litt venting mellom rettene, men vi har det ikke travelt på ferie. Siden Tina har like god musikksmak som meg er det ikke noe å utsette på lydsporet. Anbefales. Eneste problemet jeg kan finne er at de ikke har Bloody Marry på drikkelisten;)

Takk, h_kong583

Tusem takk for fine ord.. kan jo alltids fixe Bloddy Marry til deg naar du maatte onske! OPA!

Anmeldt 14. september 2022

Me Gusta er vel verdt et besøk eller flere, ligger på stranden i Agia Marina😊 God atmosfære, topp service og god mat. Ble vårt lunsj favoritt sted👍😍

Takk, Vennlig

Tusen takk for besoket og feedback!

Reisende som så på Me Gusta Beach Restaurant, så også på

Har du vært i Me Gusta Beach Restaurant? Del dine erfaringer!