“Helt ok”

Meltemi
Vurdert som nr. 70 av 109 Restauranter i Agia Marina
Kjøkken: Gresk, Italiensk
God for: Lokalt kjøkken, Romantisk, Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 30. august 2022 via mobile enheter

Vi kjøpt oss lunsj her, jeg kjøpte kyllingsalat, som besto av isbergsalat,mais, trælete kylling og masse smakløs dressing. Den smakte ingenting. Ville gått for en av spesialitetene de har på menyen. Den var god.
Glassene var også veldig varme,så drikken ble selvsagt varm. Det hadde gjort seg med en isbit i det minste😅

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, mariellebarstad

Anmeldt 16. oktober 2019

Spiste her flere ganger i august og september, som par og i grupper opp til 10. Personalet anbefalte retter og de var fantastisk gode. Spiste alt fra pizza til tradisjonelle greske retter og meze. Gleder oss til neste besøk.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Anita C
Anmeldt 5. oktober 2019 via mobile enheter

Vi besøkte denne restauranten to ganger, og var godt fornøyd. Store porsjoner. God mat. En av favorittene var mixed gyros plate (Som ble anbefalt av servitør) og kefletiko. Pork snitzel var også godt (burde bestilt saus i en skål ved siden av).

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, 19malink
Anmeldt 8. juli 2019

Denne tidligere pizza restauranten har blitt et utmerket spisested. Fikk denne gang noen av det beste vi noen ganger har fåt på Krets, - noe som sier ganske mye mtp alle de fiskere-restauranter vi har besøkt.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, oddarthurlarsen
Anmeldt 21. juni 2019 via mobile enheter

God pizza og rask servering, men blir skeptisk når man kun får en håndskrevet regning. Vi etterspurte kvittering fra klassesystemet noe vi litt motvillig mottok etter hvert. Forsøk på å lure unna penger, rett i lomma.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, F32YOninam

Reisende som så på Meltemi, så også på

Har du vært i Meltemi? Del dine erfaringer!