Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 150
ScandicHotels.comUSD 151
Hotels.comUSD 150
PricelineUSD 174
TravelocityUSD 150
FindHotelUSD 174
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 033)
Filtrer anmeldelser
1 033 resultater
Vurdering fra reisende
228
336
252
140
77
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
228
336
252
140
77
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 033 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Har byttet rom to ganger, men nå gir vi opp. Første rom (518): Mye støv og flekker på gulv og popcorn i sofa/sovesofa. Den var foresten ikke klargjort med sengetøy selv om rommet ble bestilt for 2 voksne og 2 barn. Andre rom (530): Dårlig rengjort toalett, støvete gulv. Tredje rom (511): Snus på gulv ved seng, sokker fra tidligere gjest på gulv ved gardin. Brukt «rørepinne» i te/kaffe stativ. Vasken er nesten tett. Fellesareal er også dårlig rengjort.
Avslutter ferie med en dårlig hotellopplevelse.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Robert Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic Star Sollentuna Scandic Star Sollentuna, Guest Services / Front Office på Scandic Star Sollentuna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2021
Google-oversetting

Hej Robert,
tack snälla för att ni tagit er tiden att ge oss feedback gällande er vistelse.
Detta är självklart inte en hotellupplevlese vi vill leverera.
Ni får mer än gärna kontakta oss direkt på starsollentuna@scandichotels.com så tar vi det vidare därifrån.

Med vänliga hälsningar
Isabella

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Å gå inn dørene her fra garasje annlegget inn i lobbyen venter du kun på at den enne Disney prinsessa etter den andre skal gli forbi deg i køen så pent er hotellet her.
Finne familie rom med god størrelse og nye bad gjør det koseligt på rommene når du oppholder deg der.
God frokost buffe men litt vanskelig når du skal finne drikke stasjonen ser først ikke helt sammmenhengend med iPad og kranen ;-).
Fint badeanlegg og flotte garderober, men bade stigen skulle vært litt mer fast.
Må skryte mye av personale som framstår proffe og et utrolig hyggelig dame av det sjeldne i baren.
Kjekt med stor lobby område for spill eller samtaler når barna sover.
Bra leke rom som viser film til bestemte tider og aktiviter blir annonsert på plakat i heisen så foreldre får der med seg.
Anbefaler et stopp her og skal vi denne veien igjen står hotellet først på listen.

Absolutt trygt å stopper her :-)

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Sindre H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Bodde fire netter her med familien. Rommene er store og gode men det er det eneste positive. Varme rom og forferdelig bråk fra jernbanen om du har rom vendt den veien. Harde senger, kloakklukt på bad i forbindelse med ventilasjon, frokosten lager du bedre selv, og middagen om kvelden var under snittet. Renhold kunne også vært bedre og deler av betjeningen lite imøtekommende. Ungene hadde gledet seg til bassenget, men det var så pass kaldt at det holdt med en liten dukkert. Kanskje jeg er kravstor, men forventer også at man kan få ta seg en kaffe i lobbyen etter å ha bodd der over flere netter - men nei den må du betale for.Obs! Dyr parkering om du kommer med bil!! Alt i alt ok -men kommer nok dessverre ikke tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MaritaTunes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Store gode rom med plass til hele familie. Kjempestort pluss at badet er stort og nytt!
Kort vei til flere restauranter og toget om en ønsker inn til Stockholm.
Obs at bassenget er noe kaldt, men det er nesten eneste negative og!!
Herlig betjening i baren på kvelden - gjorde virkelig kvelden god!
Her kommer vi gjerne igjen!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, CecHH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser