Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 124
Vis tilbud
Hotels.com
Booking.com
Expedia.comUSD 125
ScandicHotels.comUSD 138
Orbitz.com
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (445)
Filtrer anmeldelser
445 resultater
Vurdering fra reisende
101
170
109
41
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
101
170
109
41
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 445 anmeldelser
Anmeldt 25. desember 2017

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Adam L, Front Office Manager på Scandic Upplands Vasby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 27. oktober 2016

Hyggelig opphold, god mat og god service! Vi har bodd på dette hotellet flere ganger og tenker å bruke det fortsatt. Ligger rett ved motorveien, men vi ble ikke forstyrret av trafikkstøy. Grei parkering!

Romtips: rom 218, vannet rant svært seint ut av vasken!
Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Amoma.com
Takk, larss128
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Panny H, Chef på Scandic Upplands Vasby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2016
Google-oversetting

Hej,

Tack för att du framför dina synpunkter om din vistelse hos oss!
Varmt välkommen åter!
Bästa hälsningar
Panny

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2016 via mobile enheter

Alt var 100% rent og pent, meget imøtekommende personale og flott og stort rom. Hadde suite med stor plass og fint bad.

Frokosten var super med alt en kan tenke seg å spise! Maten i restauranten var også ypperlig med mye mat på menyen!

Gode parkeringsmuligheter og kort vei til tog. Hotellet er kun et stenkast unna sentrale Stockholm!

Med basseng, trimrom og badstu i kjelleren er dette hotellet perfekt både for forretningsreise og ferie. Hotellet kan virkelig anbefales!

Dato for oppholdet: september 2015
Reisetype: Reiste med familie
Takk, danielsivertsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Panny H, Reception Shiftleader på Scandic Upplands Vasby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2016
Google-oversetting

Hej!

Tack för att du tog din tin för att skriva om oss på Trip advisor.

Jättekul att höra att ni trivdes och uppskattade det vi hade att erbjuda.
Önskar er varmt välkomna tillbaka om ni kommer förbi stockholm vid något annat tillfälle.

Mvh
Adam Llarena

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2015

Dato for oppholdet: desember 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Panny H, Chef på Scandic Upplands Vasby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2015
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 29. mai 2015 via mobile enheter

Besøk ifm en forretningsreise. Greit nok at syklene som hotellet leier ut ikke ble fikset selv om vi spurte om det dagen før. Min store misnøye kommer til sine gjennom å ikke få middag når jeg ankommer restauranten fem minutter før den stenger. Koster dem fem minutt ekstra å lage meg en burger - å ikke gjøre det ødelegger kvelden min, og ikke minst fører det til at jeg aldri besøker hotellet igjen og at jeg skriver en meget kritisk anmeldelse. Kundetilfredshet er numbre uno i den bransjen, Scandic.

Dato for oppholdet: mai 2015
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 641steffenn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian O, Informationsansvarig på Scandic Upplands Vasby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juni 2015
Google-oversetting

Hej Steffen N,

Ditt omdömme är värdefullt för oss och vi tackar dig för att du tog dig tid att skriva.

Vi beklagar att vi inte hann att reparera vår lånecykel under tiden ni var här, samt bemötandet i restaurangen. Självklart borde du fått beställa en hamburgare strax innan stängning. Vi ska diskutera detta med berörd personal för att se till att det inte upprepas.

Vi hoppas att vistelsen i övrigt har varit tilfredställande och att vi i framtiden kan få möjlighet att ta emot er igen.

Bästa hälsningar
Christian Orellana
Scandic Upplands Väsby

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser