Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Se alle 15 tilbud
Anmeldt 26. oktober 2021

Dato for oppholdet: oktober 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Carina Fernström, Guest Services / Front Office på Scandic Upplands Vasby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2021

Anmeldt 14. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
Anmeldt 13. januar 2019

Et godt forretningshotell med god service.
God frokostbuffe, en noe begrenset ala Carte meny hvor flere retter var «utsolgt», middagsbuffet var derimot variert og bra. Gode senger og bra størrelse på rommene.
Alt i alt må det vel kunne sies å være et standard Scandichotell, du vet hva du får.
I forbindelse med jobb benytter vi hotellet mye, jeg nytter ikke, trives godt her.

Dato for oppholdet: januar 2019
2  Takk, resamuel
Charlotte F, Shiftleader Front Desk på Scandic Upplands Vasby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mars 2019

Hej och roligt att läsa att ni trivdes med er vistelse hos oss, vi hoppas ni kommer tillbaka någon annan gång så vi får rå om er igen

Anmeldt 25. desember 2017

Dato for oppholdet: desember 2017
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Adam L, Front Office Manager på Scandic Upplands Vasby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2017

Anmeldt 27. oktober 2016

Hyggelig opphold, god mat og god service! Vi har bodd på dette hotellet flere ganger og tenker å bruke det fortsatt. Ligger rett ved motorveien, men vi ble ikke forstyrret av trafikkstøy. Grei parkering!

Romtips: rom 218, vannet rant svært seint ut av vasken!
Dato for oppholdet: oktober 2016
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Amoma.com
Takk, larss128
Panny H, Chef på Scandic Upplands Vasby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2016

Hej,

Tack för att du framför dina synpunkter om din vistelse hos oss!
Varmt välkommen åter!
Bästa hälsningar