Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Enkel hjemmelaget mat i topp klasse”

Albergo Ristorante Orazio
Vurdert som nr. 7 av 21 Restauranter i Sale Marasino
Prisklasse: USD 15 - USD 79
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 16. august 2020

Topp atmosfære i en flere hundre år gammel skyss stasjon i Sale Marasino. Meget hyggelig betjening i en historisk resturant på veien opp mot Presso. Kjøkkenet serverer hjemmelaget meget god hjemmelaget mat i sjarmerende omgivelser.

Her kommer vi til å spise ofte,

A & R

Dato for besøk: august 2020
Takk, 025502
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (151)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 151 anmeldelser

Anmeldt 31. august 2018
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2017
Google-oversetting

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2014
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
annaedaniele, Proprietario på Albergo Ristorante Orazio, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2014
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Albergo Ristorante Orazio, så også på

Sale Marasino, Province of Brescia
Sale Marasino, Province of Brescia
 
Sale Marasino, Province of Brescia
Sale Marasino, Province of Brescia
 

Har du vært i Albergo Ristorante Orazio? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din