Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Alicante
Publiser
Innboks
Søk

“Nydelig tapas med gode råvarer”
Anmeldelse av La Crispeta

La Crispeta
Bestill bord
2
tir. 22.10.
20:00
Vurdert som nr. 23 av 1 852 Restauranter i Alicante
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. september 2019 via mobile enheter

Variert utvalg, både tapas og andre retter. Hyggelig betjening. Fantastisk god tapas og gode desserter med karamell flan og gulrotkake. Ikke i hovedrestaurant gate men i en koselig sidegate.

Dato for besøk: september 2019
Takk, merethekristin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CGonzalezG, Director de Relaciones con Clientes på La Crispeta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 uker siden
Google-oversetting

Yes we are in the historic center of Alicante, but in a quiet street away from the hustle and bustle.

We are glad you liked our food and our desserts. Everything is homemade in La Crispeta, also desserts, and it's nice to see your recognition.

Thanks so much for the review. Hope see you soon back!!

Warm regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (759)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 759 anmeldelser

Anmeldt 7. september 2019 via mobile enheter

16 til bords gikk som en lek. Veldig service innstilt betjening og ypperlig mat. Hvit Sangria ble en hit blant damene.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Morten J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CGonzalezG, Director de Relaciones con Clientes på La Crispeta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2019
Google-oversetting

We are glad that you liked our Sangria. It is a traditional recipe of our own, it has many ingredients, all fresh, and it takes a while to prepare it in a homemade way, but it is worth it.

We'll be waiting for your next visit Morten!!

Kind regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2019

God tapas og fantastisk Sangria Blanca!! Anbefaler sterkt Chorizo picante og ellers det meste av tapas menyen! Prøvde ikke hovedretter denne gangen. De serverer en god Cerveza Tostada - Turia.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Anne F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CGonzalezG, Director de Relaciones con Clientes på La Crispeta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2019
Google-oversetting

We have had Turia beer in our restaurant for long time Anne. It is a local beer, from the Valencian Community. And above all it is very tasty and refreshing. As for the Sangría blanca we make it in La Crispeta with our own homemade recipe and fresh products.

Thank you very much for your visit and for your rating.

See you soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Var innom TripAdvisor for og finne et sted der dem tar gluten fri seriøst og når vi spurte servitøren så fikk min dame all informasjon hun trenger for at hun faktisk føltes komfortabel nok til og spise og servitøren var hyggelig og fikk utrolig bra service og ikke minst fikk maten raskt angrer ikke at vi stakk innom verdt og og stikke innom man føler seg velkommen så vi kommer hit oftere

Dato for besøk: juli 2019
Takk, ergjane
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CGonzalezG, Director de Relaciones con Clientes på La Crispeta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2019
Google-oversetting

As you saw all the people who want gluten-free food can find enough variety in our restaurant. We don't use fryer, in fact we don't have it, and we even have gluten-free beer.

Thank you very much for describing your visit with such precision. Many of the people who come to La Crispeta do so thanks to the excellent reviews that customers write.

Thank you so much for leaving your comments and here we wait for you when you want to come back!

Warm regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Spiste lunsj her. Restauranten var full. De har barnemeny med hamburger eller kyllingvinger. Hamburger serveres uten brød og de hadde ikke kyllingvinger. Flere andre retter på menyen de heller ikke tilbydde.

Vi bestilte hver vår sandwich og jeg fikk med skinke selv om jeg hadde bestilt med kylling. Fritt for toalettpapir på do og når vi fikk regning tastet de inn 2 euro ekstra når jeg skulle betale med kort.

Ikke fornøyd - gå et annet sted!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Kospia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CGonzalezG, Director de Relaciones con Clientes på La Crispeta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2018
Google-oversetting

Hello Kospia. Thanks for your time.

We remember perfectly your visit despite being full the restaurant, and we would like to make several clarifications for you and all who could read us.

In La Crispeta we do NOT charge 2 euros for paying with a card. Nor any amount of money. Although the payment was handled by the boss and we are sure that it was not, we can all make mistakes. All you had to do is tell us or bring us the corresponding invoice and we will pay you those 2 euros. We will also apologize because at a time of maximum affluence we can all get confused, although it would be the first time something like this happens to us.

Second, as you well know, the chicken sandwiches you ordered were served to you at the moment, even we first put them with ham. It was a confusion with the note at that time of maximum affluence, for which we apologized several times and corrected immediately. With your permission, Kospia, it seems a bit unfair that you rate our service so badly for this detail and do not mention that we fixed it at the moment.

Finally, you say that there was a time when the toilet paper was finished in the service. Indeed, it happens on some occasion but it is immediately replaced, as we did, and again it seems to us that it would have been appropriate for you to have commented all the details about this.

We also want to say that our hamburger, for children, is served without bread or artificial dressings. It is homemade, crafted daily with top quality meat, and we would have liked to be able to discuss with you what it was that you were asking for. We see in your profile that you like places with classic burgers but our style is not that. Ours its healthy food made daily.

In conclusion, dear Kospia, and with your permission, we have earned an excellent reputation in our service throughout the history of our restaurant. We are sad about your review and seems a bit unfair that you give us such a bad rating for a couple of details that were corrected at the time. You can see it in the hundreds of comments on this and other websites.

Anyway, if you want, you can get in touch with us and we will be happy to listen to you and answer you any questions or comments that you want to make.

A cordial greeting and we are waiting for your call. Thanks again for your time Kospia.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Crispeta, så også på

 

Har du vært i La Crispeta? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din