“Beste burger i Alicante”
Anmeldelse av Circo Alicante

Circo Alicante
Vurdert som nr. 41 av 2 147 Restauranter i Alicante
Omgivelser: Centro
Omgivelser: Centro
Anmeldt 23. februar 2024 via mobile enheter

Veldig god Burger hadde månedens burger anbefales, god smaks kombinasjon,god service og hyggelig betjening ble møtt m ett smil

Dato for besøk: februar 2024
Takk, dagj_rgenj

Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Hyggelig betjening, god sangria og utrolig smakfull hamburger med tilhørende pommes frites. En av de bedre burgerne jeg har spist!

Takk, hansklello
Anmeldt 5. september 2019

Var sulten etter en formiddag med byvandring i Alicante. Fant dette stedet i nærheten ved hjelp av anbefalinger i tripadvisor. Angrer ikke på besøket. Trivelig atmosfære med god musikk og kjempegod mat.
En kjapp og tilfredstillende lunsj, til en OK pris :-)

Dato for besøk: august 2019
Takk, deRochlenge
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Stilig sted, bra musikk, hyggelig betjening og utrolig god mat. Beste burgeren vi har spist. Kommer gjerne igjen 👍🏻

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, 249mayk
Anmeldt 3. juli 2019 via mobile enheter

Etter en lang dag i alicante så endte vi opp på denne restauranten etter å ha søkt litt på TripAdvisor. Den skuffet virkelig ikke. Maten var veldig god og burgerne er virkelig til å anbefale! Kelneren var veldig hyggelig og servicen var fantastisk bra. En restaurant som er verdt å besøke hvis man er glad i burgere :)

Dato for besøk: juni 2019
Takk, KristianeJenssen

Reisende som så på Circo Alicante, så også på

Alicante, Costa Blanca
Alicante, Costa Blanca

Har du vært i Circo Alicante? Del dine erfaringer!