“Beste setvice og skikkelige gode tapas med en moderne twist!”
Anmeldelse av San Telmo Gastrobar

San Telmo Gastrobar
Vurdert som nr. 40 av 1 977 Restauranter i Alicante
Prisklasse: USD 20 - USD 40
Anmeldt 19. juli 2020

Dette er 4. gang jeg spiser på San Telmo og hver gang overrasker de meg med nye spennende tapas og retter. I går spiste vi blant annet skaldyr ris, typisk fra området og det var utrolig god. Vi spiste også svineribbe som jeg hadde aldri smakt før. Det var egentlig perfekt på alle måter. De har en stor valg vin og dessert er noe du vil helst ikke gå glipp av! Om du vil sørge for at du spiser kvalitet mat i Alicante, spis her, du kommer ikke til å angre. I tillegg er prisene veldig fornuftige. Anbefales på det sterkeste! Glad for at det finnes et slik sted i El Barrio i Alicante!

Takk, S955LAsoniab

Anmeldt 20. februar 2019 via mobile enheter

God matopplevelse! Kelneren anbefalte oss dagens småretter, og vi prøvde det. Artisjokk fylt med en krydret saus, stekt gåseegg med chorizo, grillet blekksprut og dessert! Terningkast 6 til eggeretten og blekkspruten, 5 til artisjokken og 4 til brownien. God service!

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, loneb359
San Telmo G, Gerente på San Telmo Gastrobar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2019

Tusen takk for din mening. Vi håper du kommer tilbake snart.

Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Vår første gang her. Vi spiste en god lunsj til hyggelig pris. Vinen var super, og betjeningen veldig hyggelig. Vi kommer definitivt igjen.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, solveigs673
San Telmo G, Gerente på San Telmo Gastrobar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Tusen takk for din kommentar. Vi venter på deg med åpne armer. hilsener

Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Anbefales på det sterkeste: hyggelig betjening, fantastisk mat & koselig atmosfære! Ps: burde bestille bord på forhånd. Anbefaler crispy chicken fingers, hake salad og salaten med avokado og eple.

1  Takk, Kamille Hofsoy S
EquipoSanTelmo, Marketing på San Telmo Gastrobar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2018

¡Hi Kamille! We are very very happy with your nice words. We hope to see you again soon in San Telmo. ¡Best regards!

Anmeldt 7. september 2018 via mobile enheter

Vi var syv personer som ba om «mix tapas».
Nydelig mat, god vin og overraskende lav regning blir aldri feil.
Vil spesielt trekke frem desserten «up side down cheesecake»
MAGISK

Takk, 173oleb

¡Hi Hyggelig Pris! We are very very happy with your nice words. We hope to see you again soon in San Telmo. ¡Best regards!

Reisende som så på San Telmo Gastrobar, så også på

Alicante, Costa Blanca

Har du vært i San Telmo Gastrobar? Del dine erfaringer!