“Beste pizzaen!”

Vurdert som nr. 56 av 2 144 Restauranter i Alicante
Omgivelser: Centro
Omgivelser: Centro
Anmeldt 13. juni 2023

Nydelig mat og vin. God atmosfære. Hyggelig betjening. Fantastisk pizza! Rask servering. Verdt pengene!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, sophiejahren
Aboradesign R M, Marketing på Restaurante Bigoli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2023

Takk skal du ha
Ser deg snart.

Anmeldt 2. april 2023 via mobile enheter

Veldig hyggelig. God mat. Gnocchi med villsvin var himmelsk! Hyggelig personale. God lokal vin. Kan sitte ute eller inne.

Dato for besøk: april 2023
Takk, 693cecilieg
Aboradesign R M, Marketing på Restaurante Bigoli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mai 2023

Tack för din kommentar, vi hoppas att vi ses igen på restaurang Bigoli

Anmeldt 28. desember 2022 via mobile enheter

De serverte nydelig Italiensk mat av en høy standard. Det var også pene lokaler med en hyggelig atmosfære og betjening. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2022
Takk, Marianne S
Grupo SALE & PEPE, Marketing på Restaurante Bigoli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. februar 2023

Flott at du likte det. En glede å tjene deg.

Anmeldt 28. september 2022

Meget dårlig pasta, utrolig at det går an. Ukokt pasta carbonara, ikke bacen og servert med en saus som ikke hadde noe med carbonara å gjøre. Skygg banen

Dato for besøk: september 2022
Takk, 168oweb
Grupo SALE & PEPE, Marketing på Restaurante Bigoli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2022

Kjære kunder.
Sausen er autentisk italiensk.
Hvis du ikke liker en rett, gir du oss beskjed, så endrer vi den for deg.
Jubel

Anmeldt 22. april 2022 via mobile enheter

God service, rolig og avslappet atmosfære. Bestilte fersk pasta, god og smakfull! Vil absolutt anbefale videre dersom du er gira på italiensk

Dato for besøk: april 2022
Takk, Kaja H
Grupo SALE & PEPE, Marketing på Restaurante Bigoli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. april 2022

Vi er veldig glade for at du likte besøket. Vi håper å se deg snart igjen i Alicante

Reisende som så på Restaurante Bigoli, så også på

Alicante, Costa Blanca

Har du vært i Restaurante Bigoli? Del dine erfaringer!