“Nydelig mat”

tir. 8.10.
20:00
Vurdert som nr. 5 av 2 150 Restauranter i Alicante
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Beste kjøttet jeg har smakt på lenge, veldig bra service. Ikke egen barnemeny men burgeren funket bra. Fin atmosfære..

Dato for besøk: juli 2022
Takk, IngvildK2
Mar M, Marketing på Las Brasas de San Miguel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2022

Mil gracias!

Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Vi gikk tilfeldigvis forbi denne restauranten og er så glad for det. Vi bestilte grillet havabbor som smakte helt nydelig og fikk anbefalt en god hvitvin som passet perfekt! Restauranten spesialiserer seg nok på diverse kjøtt-retter, men vi hadde mest lyst på fisk. Ingenting å utsette på servicen som var både profesjonell og rask.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, nadialm93

Muchísimas gracias!

Anmeldt 20. februar 2022

Jeg dro til Las Brasas de San Miguel to ganger (!) denne måneden. Jeg er på lenger opphold i Alicante. Ved begge anledningene har jeg blitt tatt imot raskt (selv uten reservasjon), og fått ypperlig service og mat. Jeg fikk også veiledning i hva som var anbefalt å bestille.
Første gang kom jeg uanmeldt på Valentine's day alene - spiste gode croquetter og gambas al ajillo, nystekt brød og herlig olivenolje og peanøtter. Drakk en flåte med variert øl så jeg fikk smake litt av hvert. Fikk også en liten smakebit av iberico-skinken deres - samt et gratis glass Cava til regningen. Veldig god opplevelse, til ca €30.
Jeg tok med kjæresten min uken etter, for å teste T-bonesteaken deres, som grilles ved bordet. Nå også spiste vi croquetter i tillegg til brød, peanøtter og kjøttet. Drakk en flåte øl på deling og Muga rødvin. Vi ble gode og mette! Totalt ca. €112.
Kan anbefale på det aller sterkeste!
De prater godt engelsk, men er også veldig tålmodige for oss som lærer oss bedre spansk.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, EllieKTV
Mar M, Marketing på Las Brasas de San Miguel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mars 2022

Muchísimas gracias por visitarnos y les esperamos de nuevo muy pronto.

Anmeldt 26. september 2019 via mobile enheter

Etter en liten uke i Alicante, der vi har besøkt mange veldig små oh koselige restauranter. Ble dette besøket dessverre en skuffelse! Støyete restaurant og dårlig mat. Vi bestilte et par tapasretter som forretter. Disse var greie, men ikke i samme standard som de vi spiste før i uken. Vi bestilte en hovedrett med mange lokale kjøttstykker, medium stekt bestilte vi. Bare et av stykkene var det. Alle var seige, det meste av kjøttet ble liggende. Vinen var ok. Prisen var over gjennomsnittet. Vil avslutte å si at dette besøket var skikkelig skuffende! Det beste er å gå forbi og heller sjekke ut de små og koselige restaurantene i området. De er det mange av.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, 394sisselh
malleca, Director de Relaciones Públicas på Las Brasas de San Miguel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2019

Tusen takk for kommentaren din og for poengsummen din.
Vi beklager at kjøttet ikke var til din smak, kjøttet vårt er av kvalitet og vi koker dem etter smak av spisesteder.
Støyen fra andre bord er noe vi ikke kan kontrollere, miljøet vårt er avslappet og det kan være grupper som er morsommere. Vi beklager at det plaget deg.
Vi håper du gir oss en ny sjanse i fremtiden. En hilsen.

Anmeldt 13. juli 2019 via mobile enheter

Fant denne på tripadvisor og jeg må si at denne restaurangen svarte til forvententingen. Nydelig biff her koste vi oss, kan anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, 371rudic
María Ll., Director de Relaciones Públicas på Las Brasas de San Miguel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2021

Tusen takk for kommentaren din.
Vi er veldig glade for at du likte opplevelsen med oss.
Vi håper å se deg igjen snart. En hilsen.

Reisende som så på Las Brasas de San Miguel, så også på

Har du vært i Las Brasas de San Miguel? Del dine erfaringer!