“Uheldig kunde!”

Vurdert som nr. 9 av 2 152 Restauranter i Alicante
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 18. juni 2024 via mobile enheter

Negative:
Var på denne restauranten for å spise grillet kjøtt! Jeg er selv svært opptatt av kjøtt og har god kunnskap om kjøtt. Denne restauranten skuffet stort! Vi bestilte lokalt brød til forrett. wagyu file grillet rå, med grillede grønnsaker som tilbehør.
Det eneste vi fikk var rå grillet entrecôte, som da selfølgelig blir meget seig og pomes frites. Verken brød eller grillede grønnsaker dukket opp. Vi regnet med at servitøren ikke hadde forstått vår bestilling, men når regningen kom var både brød og grønnsaker med på bestillingen.
Positive:
Det var en koselig restaurant. Maten de fikk på nabobordene rundt oss, så veldig godt ut. Kjøttet ser ut som det er tørrmodnet med godt marmorert kjøttflate. Dessverre var det ikke dette vi fikk servert.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Rogeroeien
Mar M, Marketing på Las Brasas de San Miguel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2024

Lamentamos que su experiencia no haya sido tan satisfactoria como lo es para la mayoría de los clientes. Es posible que la falta de comunicación por cuestiones de idioma haya dificultado que nuestro equipo entendiese con claridad lo que ustedes deseaban, porque como usted mismo indica en su comentario, estamos especializados en las mejores carnes, por lo que la visita a Las Brasas es garantía de éxito.
Un saludo.

Anmeldt 8. april 2024 via mobile enheter

Helt ok mat, litt dyrt. Fikk skittene glass og fat som måtte byttes. Rotete med tre ulike servitører som kommer å sjekker om vi har fått bestilt, gir oppfattelsen av lite kontroll. Da vi kun hadde fries igjen på bordet kom en servitør og skulle begynne å rydde av, selv om vi ikke var ferdige. Vi måtte be han sette fra seg maten igjen to ganger. Den tredje gangen lot vi han ta den fordi vi ble ubekvem av hvor på han var å skulle rydde av bordet. Det ble ikke dessert der for å si det sånn!

Takk, Minaloekken
Mar M, Marketing på Las Brasas de San Miguel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. april 2024

Lamentamos su comentario y, por supuesto, hablaremos con nuestro equipo, aunque ya le anticipamos que es posible que entendieran que habían terminado si hacía tiempo que ya no comían de sus patatas, aunque quedaran en el plato. No obstante, nos alegra que les gustase nuestra carne y esperamos volver a verles de nuevo en otra ocasión. Un saludo.

Anmeldt 6. april 2024 via mobile enheter

Meget bra service, mat og lokale! Alle som jobber der var svært trivelige! En enorm opplevelse🥰😍😘 Anbefales virkelig!!!!

Takk, NorthStar01967151767

Mil gracias 😊

Anmeldt 6. april 2024 via mobile enheter

Resturant med klasse. Maten var fortreffelig, dog var entrecôten som ble bestilt medium litt for rå for min smak. Men i sum var dette en opplevelse av gode smaker og veldig god service.

Takk, 748stigj

Gracias!

Anmeldt 28. mars 2024 via mobile enheter

Nydelig mat, nydelig vin. Kunne faktisk ikke vært bedre. Vi ble servert av Samuel som hadde mye god kunnskap om både kjøtt og vin. Anbefaler på det ypperste, 100% verdt pengene

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Magnus M

Muchísimas gracias!

Reisende som så på Las Brasas de San Miguel, så også på

Har du vært i Las Brasas de San Miguel? Del dine erfaringer!