“Trip to India”

Prisklasse: USD 7 - USD 16
Omgivelser: Centro
Omgivelser: Centro
Anmeldt 14. august 2022 via mobile enheter

Har opprinnelse fra Pakistan/India og dette var noe av det mest fantastiske jeg har smakt
Kombinert med veldig god service

Krahi anbefales sammen med biryani

Og til dessert anbefales Hjemmelaget mango is

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, ammarrana

Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Vi fikk servert maten mens den enda freste. Perfekt krydret, mørt og saftig kjøtt, nydelige smaker. Dette er det beste måltidet vi hadde i Alicante, og vi anbefaler på det sterkeste å ta turen innom. Vi fikk også mye mat og drikke for en grei pris. Kommer absolutt til å spise her igjen hvis vi drar tilbake. 10/10

1  Takk, Dreamer12502879080
Anmeldt 10. juni 2022 via mobile enheter

Veldig god mat og drikke. Personalet var særdeles hyggelige og imøtekommende. Alt er hjemmelaget, og av fantastisk kvalitet. Anbefaler et besøk her.

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, Mette B
Anmeldt 1. april 2022

Veldig fornøyd med maten her. Spiste Butter chicken med tilbehør. Servicen var upåklagelig. Anbefaler gjerne dette stedet til andre og jeg kommer tilbake for å smake på flere av rettene :)

Dato for besøk: mars 2022
1  Takk, Trondvo
Anmeldt 2. november 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat og veldig bra service. Anbefaler sausen til butter chicken. Beste jeg noen gang har smakt. Familievennlig og bra valuta for pengene!

Dato for besøk: november 2021
1  Takk, KjetilAasvald

Reisende som så på Indian House, så også på

Har du vært i Indian House? Del dine erfaringer!