Flott utsikt. Turen opp til fots er ikke så ille som man tror. Mange finer utkikkspunkt på veien opp.
Anbefales en tur opp
Anbefales en tur opp
Vi var en gjeng på jobbseminar, som besøkte Borgen sammen med en guide. Utsikten over byen er flott, men det er lite å se inne i selve borgen. Det er en liten cafe der inne som blant annet serverer sangria, hvilket hjalp litt. Vi ble kjørt opp og ned i taxi, hvilket var bra. Hvis vi skulle ha gått opp, ville det ikke ha vært verdt strevet
Koselig plass som man BØR få med seg når man er i alicante! Helt magisk utsikt med total panoramautsikt alle veier! Heis opp koste ca. 3 euro, noe som et lite for en opplevelse som varer livet ut :)
Morsom opplevelse.
Stor borg verdt å se.
Drar tilbake neste gang.
Mat og drikke på plassen.
Greit å ta taxi opp og gå ned når ferdig.
Tok heisen opp, siden det var veldig varmt. Flott utsikt over Alicante by. Flott borg, anbefales å ta turen opp.
Vi kjørte bil opp, men det er også mulig å ta heis fra like i nærheten av stranden. Stort fint område, velstelt og fint. Flott utsikt over byen og området og noen morsomme riddere som det var kult å ta bilder med. Vi ble overrasket over så lite folk det var der og at det ikke kostet noeDet var en varm dag som sikkert forklarer noe. Absolutt en tur jeg vil anbefale til andre. Hvis jeg skal besøke stedet igjen vil jeg ta heis opp og gå ned igjen, men da må det ikke være fullt så varmt.