Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sentral beliggenhet, hurtig servering, ukomplisert og deilig tapas”
Anmeldelse av Lizarran

Lizarran
Vurdert som nr. 149 av 1 793 Restauranter i Alicante
Prisklasse: USD 12 - USD 36
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Centro
Anmeldt 29. desember 2018

Vi spiste lunch på Lizzaran 2-3 ganger i løpet av vår langhelg i Alicante. Her fikk vi enkel og velsmakende tapas, til en svært hyggelig pris. De ferskeste og varme tapas rettene kommer servitørene rundt til bordene med, slik at gjestene kan få forsyne seg. Dette spisestedet er vel verdt et lunchbesøk.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Dag-Morten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (551)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 551 anmeldelser

Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Her har jeg vært flere ganger og blir positivt overrasket hver gang. Denne gang satt vi ute og de vidunderligste tapasretter ble servert hele tiden. Anbefaler ikke rødvin da den serveres for varm. Øl, hvit eller rosévin er strålende.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Robert V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Bra sted for litt å spise. Tapas hvor man kan velge selv i disk, foruten at de kommer rundt med retter rett fra kjøkkenet. Vi ble godt mette for 25 euro, som inkluderer en cola og en alkoholfri øl. Det var alkoholfri øl på tappekran - frisk og god i varmen. Lokalet er passe nedkjølt, og luftig. Litt støy, men ikke plagsomt.

Dato for besøk: august 2018
Takk, sigurdv2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2017 via mobile enheter

Kom over denne restauranten etter at vi leste på tripadvisor. Den hadde fått veldig gode skussmål og den skuffet ikke. Vi hadde 2 vin og 2 øl og 20 tapas. Det kom på 41 euro. Gode småretter

Dato for besøk: juni 2017
Takk, morten j
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mai 2017 via mobile enheter

Enkelt tapaskonsept: Forsyn deg selv med så mange forskjellige tapasretter du ønsker. Hver rett har en pinne og du betaler etterpå ut fra antall pinner.
Bra tapas.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, MorganLillegard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lizarran, så også på

Alicante, Costa Blanca
 
Alicante, Costa Blanca
 

Har du vært i Lizarran? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din