Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Gratis avbestilling frem til 24/07
Bestill nå, betal under oppholdet
USD 185
USD 176
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Gratis avbestilling frem til 29/07
Bestill nå, betal under oppholdet
USD 145
USD 117
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Hospes Amerigo(Alicante)
USD 178
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
AC Hotel Alicante(Alicante)
USD 139
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
NH Alicante(Alicante)
USD 110
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Gratis avbestilling frem til 28/07
USD 100
USD 96
Expedia.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Hotel Maya Alicante(Alicante)(Mye for pengene!)
USD 116
USD 105
Expedia.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Besparingsvarsel! 12 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 12 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 119 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

Mendez Nunez(Alicante)(Mye for pengene!)
USD 91
USD 87
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
Gratis avbestilling frem til 28/07
USD 1 058
USD 555
Hotels.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Anmeldelser (5 082)
Filtrer anmeldelser
5 082 resultater
Vurdering fra reisende
2 163
1 833
720
233
133
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
2 163
1 833
720
233
133
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 5 082 anmeldelser
Anmeldt 10. april 2017 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse God mat , fine rom med nydelig utsikt vi oppleve fantastisk fyrverkeri. Veldig fint for par som familier . Hadde flere runder i byen som er en veldig sjarmerende og fin by.

Opphold: juli 2016, reiste med familie
Takk, Liliaingrid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MeliaAlicante, Director de Relaciones con Clientes på Melia Alicante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. april 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for sharing your experience with us and the rest of users of TripAdvisor.

It was a real pleasure to have you with us during Hogueras, typical holiday from Alicante. We hope that we will receive you again this year!

Thank you for choosing Meliá Alicante.

Best regards,

Liliana Rozados Rozados
Guest Experience Assistant

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. april 2017

Ble tildelt standard rom med byutsikt i 4. etasje. Så ut som om dette var den eneste etasjen som ikke var pusset opp på hotellet. Mot 10 EUR ekstra pr dag kunne vi få utsikt mot stranden og for 15 EUR pr dag kunne vi oppgradere rommet. Valgte ingen av delene. Rommet bar preg av å være godt brukt, men helt ok. Grei rengjøring. En flott forkostbuffet, men litt kantinepreg over frokostsalen.
Vennlig betjening og god service på hotellet
MEN!! Heisene!!. Det var 6 heiser på hotellet, tre i hver sin fløy. Kun en av tre heiser i hver fløy kunne brukes! De andre to sto. Heisene var i tillegg små, med kapasitet på kun 4 til 6 pers førte til mye kø og venting for rullestolbrukere og familier med barnevogn.

  • Opphold: mars 2017, reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Ivers53
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MeliaAlicante, Director de Relaciones con Clientes på Melia Alicante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. april 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

First of all, we would like to thank you for sharing your feedback through social media about your stay at Meliá Alicante.

We are happy to know that your stay with us was satisfactory, but on the other hand we would like to apologize for the inconveniences that the elevators may have caused you. Unfortunally it was an umpredictable situation but we did everything we could, like offering internal lifts so we could avoid as much as possible queues in the corridors.

I would like to inform you that right now, all the lifts work perfectly. We hope that you will give us another opportunity in order to change your perception.

Best regards,

Liliana Rozados Rozados
Guest Experience Assistant

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mars 2017 via mobile enheter

Bodde på hotellet i 7 dager. Fikk først et rom med utsikt mot havnen men det viste seg å være svært varmt på balkongen så vi ønsket å bytte til et rom med utsikt mot stranden( uten kveldssol). Måtte betale ganske mye ekstra for dette selv om rommet var helt likt. Likevel var det verdt pengene da kveldssolen var svært sjenerende, var umulig å sitte på balkongen da det minst var 50 grader der. Hotellet er flott, renslig og rolig. Ligger rett på stranden. Svært god frokostbuffet, noe av det beste vi har opplevd. Dyrt men flott:-)

Opphold: mars 2017, reiste som et par
Takk, Meroha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MeliaAlicante, Director de Relaciones con Clientes på Melia Alicante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2017
Google-oversetting

Dear Meroha,

First of all, we wish to thank you for having stayed with us during those few days in Alicante. That was a privilege to receive you at Meliá Alicante. We are particularly happy you shared your experience with us on TripAdvisor because we are always so excited to know you opinion. Indeed, as we do our really best for you, we hope to know if our efforts were granted by success.

We appreciate to notice our hotel in general and our location were up to you expectations. This is also a particular pleasure to read you enjoyed your stay and our services, including our spectacular breakfast buffet. Thank you for having highlighted in particular its quality. We are striving for offering you the best service possible.
However, we are sorry that, in your feeling, it may have seemed a little expensive. Unfortunately, we would not be able to provide you such a magnificent breakfast with quality produces for less than this price.

Regarding the inconvenience you had in your room, we are particularly happy you underlined the effectiveness of our dedicated staff who was able to came with a quick solution for you and that it satisfied you. Many of our guests especially ask for having a room looking at the Marina because it offers the evening sun. Indeed, this may be a really comfortable advantage in winter as the average temperature is about 15 degrees and almost never reach more than 26 degrees. As in your opinion the evening sun could not be an advantage, do not hesitate to ask us directly a room looking on the sea for your next stay. We will be pleased to help you.

We hope you will be back very soon in Alicante and we are all already impatient to receive you.

Best regards,

Laura Redondo
Guest Experience Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2017

Helt greit hotel med flott plassering. Rommene var under oppussing, så alle rom hadde nok ikke samme standard. Det var på tide med oppussing, men et hyggelig hotell med tanke på størrelsen. God service i resepsjonen og i baren. Frokostsalen ble for upersonlig og lite hyggelig da den var meget stor og minner mere om en kantine. Fantastisk utsikt i mens man nyter frokosten, som hadde et meget stort utvalg.

Romtips: Get a room with seaview
  • Opphold: november 2016, reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, g_ril_sTrondheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MeliaAlicante, Director de Relaciones con Clientes på Melia Alicante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

We were really delighted you spent time with us at Meliá Alicante. Thank you for sharing your personal impression on TripAdvisor. It is always very useful and important for us to know our guest satisfaction.

We feel very happy you could enjoy your stay here, especially with bar and reception services where you have found all the attention you needed. We also appreciate you underlined the quality of our breakfast, even if the place did not fit your requirements.

We may suggest you for your next stay to book a room in our exclusive floor "The Level". Thus, you will have access to an exclusive lounge to take your breakfast with more privacy.

We hope we will be lucky enough to receive you again very soon.

Best regards,

Laura Redondo
Guest Experience Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2017

Flott sted rett på stranden. Upåklagelig service på hotellet, gode senger og bra med toiletries. Det vi ikke visste var at feiringen 'Las Hogueras de San Juan' (Bonfires of St John) holdt på hele uken, med høy musikk hver natt, nesten hele natten. Neste gang bor vi ikke i byen men et stykke unna. Fantastisk når alle pappfigurene brennes

Romtips: Be om utsikt mot stranden, rådet mitt er å ikke bo her i denne perioden hvis man ønsker litt nattero
  • Opphold: juni 2016, reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, HegeTonsberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MeliaAlicante, Director de Relaciones con Clientes på Melia Alicante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. februar 2017
Google-oversetting

Dear Hege Tonsberg,

First of all, let us thank you for the time you have taken filling this comment on TripAdvisor. We enjoy to receive the opinion and advices of our guest which are always full of relevant information for us. Your well-being is our only preoccupation during all your stay at Meliá Alicante and we really appreciate to read you took benefits of this moment with us.

Our staff is devoted to provide you the best quality of comfort possible and they are doing their best to achieve this goal. Thank you for underlining it and be sure we will proudly let them know your opinion.

However, we are sorry to learn that you felt disturbed during your stay by local events. We may suggest you to come on a quietest period for your next stay to enjoy the peaceful atmosphere our front sea location also offers.

We hope you will be back soon and be sure to find at Meliá Alicante all the rest you need.

Best Regards,

Laura Redondo
Guest Experience Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser