Vi ankom hotel Melia fredag 26 mai, og måtte vente til langt ut på ettermiddagen for å få rommet vårt. Damen i resepsjonen sa de måtte vaske ekstra, da det var en rar lukt på rommet. Da vi fikk rommet, visste det seg at naboen røyket hasj. Det stank så mye, at det var umulig å sitte ute da de var hjemme. Det luktet også inne på rommet vårt og ute i korridoren. Snakket med resepsjonen om dette flere ganger, men det skjedde ikke noe før siste kvelden, da kunne vi bytte rom. De kunne ikke gjøre noe, da det er lovlig å røyke hasj i Spania så lenge man sitter ute.
Vi hadde som alltid et fint opphold på et flott hotell, men kommer nok ikke tilbake hit. De må finne løsning på dette. Hadde vi vært her med barna våre, hadde vi ikke kunnet bodd på det rommet. Det er røykfrie rom, men luktet som om at vi hadde bodd på et 1 stjerners billig backpacker hotel. Det står dessverre ikke i stil med resten.
Renhold, vennlighet og faciliteter ved dette hotellet er 5 stjerner, men i og med at vi hadde betalt for sjøutsikt og ikke kunne sitte på terrassen, samt at det luktet inne på rommet ( de røyket også inne) trekker kraftig ned. Så håper hotellet finner en løsning på dette, for nekter å tro at vi er de eneste har klaget.