Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Hotels.comUSD 88
StayForLongUSD 104
Se alle 12 tilbud
Anmeldt 21. mai 2017 via mobile enheter

Helt OK.. fikk rom i 2 etg, en etasje ned fra resepsjonen. Ble litt skuffet da det sto "balkong på nesten alle rom" og vi fikk vindu ut mot en mur i bakgården.. det er ikke kjøleskap her, det er et minus. Det er også svært lytt, du hører alt som foregår på gangen eller i etasjen over.

Dato for oppholdet: mai 2017
Takk, Lene H
Anmeldt 12. mai 2017 via mobile enheter

Hotellet er hyggelig og rent. Hyggelig betjening og grei beliggenhet med 10 minutter gange til T-bane og badestrand.
T-banen bruker ca 10 min. inn til Centrum Maten er god i hyggelige lokaler. Et rimelig alternativ litt utenfor Centrum, men kan trygt anbefales.

Dato for oppholdet: mai 2017
Takk, SveinKristianE
Anmeldt 20. april 2016

Rask innsjekking. Gratis wifi på rom og i hele hotellet. Fint nyoppusset rom, veldig god seng.Godt vanntrykk og masse varmt vann i et flott dusj/bad. Rengjøring og skifte av håndduker hver dag. God frokost å ellers den maten vi bestilte der. Anbefaler å bestille den 5 retters middagen (tror den kostet ca 22 euro pr person) Men alt er ikke positivt her. Det er veldig lytt der. Bildet av bassenget lyver.Det er åpent kun i sesongen, bassenget ligger ett stykke fra hotellet. De bakovervente rommene har ikke altan. Rommene har heller ikke kjøleskap. Kort veg med buss eller pram til sentrum til ca 12-13 kr. Vi var to voksne venninner som bodde der, når skuffelsen over å ikke ha altan eller kjøleskap hadde lagt seg syns vi det var helt greit å bo der.

Romtips: Velg rom på framsiden, der er det en liten altan.
Dato for oppholdet: april 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Solfaktor
Takk, Gerd E
Anmeldt 12. februar 2016

Dato for oppholdet: februar 2016
  • Reisetype: Reiste alene
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Amoma.com
esther2002, Gerente på Hotel Albahia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. februar 2016

Anmeldt 7. august 2015 via mobile enheter

Her lyver alle bildene på hvordan dette hotellet er. Det er en ombygget boligblokk. Vi fikk et rom nederst og langt inne i en gang. Rett under oss var det en vei som gikk under hotellet som holdt oss våken hele natten. Sengene var harde. Vi traff også på en kakkerlakk som ønsket oss velkommen på rommet. Bassenget er forbeholdt gjestene står det, men det var mange fra blokken ved siden av der. Alle bildene lyver, styr unna.

Dato for oppholdet: september 2014
1  Takk, thomasnorway1
esther2002, Director General på Hotel Albahia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2015

Estimado cliente:

Lamentamos no haber podido satisfacer sus necesidades , nuestros colchones han sido cambiados este año , por lo que es posible que los haya encontrado duros por ese motivo. Son colchones de muelles de la máxima calidad con una capa superior de visco-elástica para garantizar un mejor descanso. En zonas tan cercanas al mar y en veranos tan calurosos , es posible la esporádica aparición de algún insecto, pero nuestra política de desinsectación es muy rigurosa. Lo que podemos asegurar que las fotos absolutamente reales y describen tal y es el hotel. Atentamente. Javier A.( Dirección)