Rob S
4,0 av 5 boblerAnmeldt 5. des. 2018
Dato for oppholdet: november 2018
carlos b, Director GeneralHotel Ciudad de Alicante, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. des. 2018
Muchas gracias Robert, esperamos recibirte de nuevo muy pronto.

Un saludo cordial,

Habitación triple
4.7 km fra Hotel Ciudad de Alicante
Se flere hoteller i Alicante
Anmeldt 28. juni 2018 via mobile enheter

Dette hotellet ligger perfekt til både i forhold til og gamlebyen.
Gode senger, fint bad.
Frokosten er alt man behøver av brød, pålegg og varm mat. Enkelt men smakfullt. Pluss for kaffemaskin i lobby.

Dato for oppholdet: juni 2018
1  Takk, Kjersti1903
carlos b, Director General på Hotel Ciudad de Alicante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2018

Thank You!

Carlos Bosch & Marta López

Anmeldt 10. juni 2018 via mobile enheter

Fint hotell med fantastisk beliggenhet i Alicante. Kun minutter unna stranda og sentrum. Bussen fra flyplassen stopper like ved.
Rommet vi fikk var fint og rent, med renhold hver dag.

Vi bodde på hotellet i en uke, og dessverre var frokosten skuffende. Vi så ofte glass og tallerkener som stod fremme i buffeten som ikke hadde blitt vasket skikkelig. Kunne også vært større utvalg av grønnsaker og grovt brød, men slik må man vel regne med at det ikke er så mye av på spanske hotell.

Alt i alt har det vært et fint opphold!

Dato for oppholdet: juni 2018
1  Takk, 823anem
carlos b, Director General på Hotel Ciudad de Alicante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2018

Thank You Ane

Have a nice day

Carlos Bosch & Marta López

Anmeldt 12. februar 2017

Hotellet ligger sentralt, nær stranden.

Betjentingen er veldig hjelpsomme og hyggelig. Ikke alle kan engelsk.

Rommet vårt var stort og trivelig. Renholdet veldig bra. Terrasen vendte oppover mot borgen, men det hadde ikke betydning, det var ikke utsikt likevel.

Romtips: sentralt, nær stranden
Dato for oppholdet: februar 2017
1  Takk, hanssand
carlos b, Director General på Hotel Ciudad de Alicante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2017

Thank you for your comments!

Cheers

Carlos Bosch & Marta Lopez

Anmeldt 16. september 2016

Jeg bodde 5 netter på dette hotellet under en jobbreise.

Hotellet ligger greit beliggende en gate bak hovedgaten og en kort spasertur til stranden.

Jeg hadde bestilt et oppgradert rom da jeg tenkte det var greit med litt størrelse på rommet da jeg skulle bruke en del tid på rommet mens jeg jobbet.

Rommet jeg hadde bestilt var et "Deluxerom". Rommet var stort med et eget område med sofa og et lite bord, soveromsdel og pult med plass til å jobbe på. Badet var også grei størrelse.

Selv om jeg hadde bestilt et ikke-røykerom luktet det sigaretter på rommet når jeg kom. Jeg ringte ned og ba om et ikke-røykerom, men fikk beskjed om at det var det jeg hadde fått (selv om det sto et askebeger på bordet). Personalet kom med luftrensespray, en luftrensemaskin som ble stående på rommet under oppholdet og jeg luftet bra hele første dagen. Det ble mye bedre, men det var en liten lukt der under hele oppholdet. Ellers veldig fornøyd med rommet.

Restauranten var liten, men det var alltid plass til meg når jeg skulle spise. Ved en anledning så jeg noen andre som måtte vente ca 10 min på bord. En grei buffet, men litt lite utvalg og akkuratt det samme utvalget hver dag. God kaffe.

Personalet var vennlige og hjelpsomme. Hjalp både med å bestille restaurant og taxi og snakket greit engelsk.

Hotellet hadde god og stabil Wi-fi som jeg satte pris på da jeg var der for å jobbe.

Alt i alt et greit hotell, men ikke noe mer.

Romtips: Det virket som hjørnerommene var litt større. Spør om en av de.
Dato for oppholdet: september 2016
Takk, thellem2015
carlos b, Director General på Hotel Ciudad de Alicante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2016

Todo correcto, todo bien, un hotel decente, bien para ser un tres estrellas, ¿no?

Gracias por tus comentarios

Un saludo

Carlos Bosch
Director

Anmeldt 29. juli 2016 via mobile enheter

Vi bodde på dette hotellet en natt. Hadde et knøttlite rom som luktet kloakk. Ungdommene sitt rom var større og bedre en vårt. Veldig tynne hodeputer.
Det var veldig dårlig Internett. Pluss for plassering med kort vei til stranden og i gamlebyen. Hyggelig betjening. Er forholdsvis ofte i Alicante,men kommer ikke til å velge dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, Sommerfuglen71
carlos b, Director General på Hotel Ciudad de Alicante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2016

Thank you for your comments. Not easy to adapt pillows to every individual habits, but all of them were bought new some months ago according to our brand standards. We could have supplied you with an extra one from our Reception.
Sorry about the smell you mention, difficult to control, it happens suddenly in Alicante when weather changes, but it goes away in a while.

Have a nice summer

Carlos Bosch