Alicante vintur med vinsmaking
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Ali-Oli Tours på
Anmeldt 29. juni 2023 via mobile enheter

Trivelig guide, god info, fortalte med innlevelse og forståelig engelsk . Nydelig vingård, god vin, et fint utsalg av oliven, vin mm

Takk, asbj_rnu2016
Anmeldt 3. mars 2020

Flott , godt tilrettelagt og innholdsrik tur. Ali-oli kan anbefales på det varmeste og virker som et seriøst selskap.

Dato for opplevelse: mars 2020
Takk, michaelhQ6266YB
AliOliTours, Manager på Ali-Oli Tours, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2020

Thank you for your comments. We really appreciate you taking the time to write this review! It was a pleasure to have you on tour!
Best regards,
Alberto

Anmeldt 3. desember 2019

Vi fikk en fin opplevelse på tapas turen. Maten var god, variert meny på de forskjellige tapas barene vi var innom. Lokal vin fikk også vi testet. guiden som vi hadde var flink og hadde god lokal kunnskap om området og matkulturen. Fin måte og bli kjent i gamlebyen i Alicante.
Anbefales

Dato for opplevelse: november 2019
2  Takk, gunnarwinthere
Anmeldt 14. juli 2019

Kjempefin båttur ut til en liten øy, og snorkling fra stranda. Vi var erfarne og uerfarne i samme vennegjeng og det var topp for alle. Man kunne velge selv om man bare ville se fra overflaten, eller fridykke ned og se/prøve andre ting. 👍

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Siri40
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

For en dag. Vingårdsopplevelse med en guide utenom det vanlige. Alberto viste utrolig mye kunnskap om vin, mat, historie, kultur og ikke minst litt «fun facts» om Alicante og områdene rundt. Samme dag melde vi oss på tapas tour med Alberto. Vi ble tatt med på lokale spisesteder, som vi »turister» sjeldent finner. Virkelig verdt om man kan unvære to timer.
Sjekk ut nettsidene til Ali-Oli Tours. De vet å gjøre de beste opplevelsene og i tillegg ha det gøy. Vi kommer tilbake for nye opplevelser!

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, livsnyteren2016