“Stemmer ikke overens med bildene i menyen.”
Anmeldelse av Nou Savoy restaurant

Nou Savoy restaurant
Vurdert som nr. 1 383 av 2 052 Restauranter i Alicante
Omgivelser: Centro
Omgivelser: Centro
Anmeldt 2. september 2022 via mobile enheter

Var langt i fra forventningene . Bildene av maten lyver. Paella var kjedelig, samme med salaten som en av oss bestilte. Blir ikke flere besøk hit

Dato for besøk: september 2022
1  Takk, HarrietRyd

Anmeldt 7. juli 2022 via mobile enheter

God service (Evan) og god mat. Godt utvalg innenfor forskjellige kategorier. Alt fra sjømat til pizza og burger.
God opplevelse. Kommer garantert tilbake hit.

Takk, Rebekka A
Anmeldt 7. juli 2022 via mobile enheter

Kjempetrivelig servitør Ivan. Nydelig mat og god service! Resturanten var alltid full av folk. Godt tegn. Drinkene var også veldig gode
❤️Ivan❤️

Takk, Sofie B
Anmeldt 14. mai 2022 via mobile enheter

Besøkte mai 2022. Vi bestilt pepperoni pizza, bbq ribbe og kylling. Pepperoni pizza var helt ok, men faktisk best av de tre rettene vi bestilte. Bbq ribbe burde vært mørere og det var ingen salat med. Kyllingen var tørr. Denne er rangert 1300 av 1400 restauranter av en grunn i Alicante.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, franzzo
Anmeldt 28. august 2017 via mobile enheter

Var i Alicante i en uke på bryllupsreise. Vi spiste her 5 kvelder. Smakte på både pizza, pasta bolognese, pasta carbonara og lasagne. All maten var veldig god og bra tilberedt. Sangriaen er også veldig god her. Veldig hyggelig betjening som vi etterhvert ble godt kjent med så alle pratet med oss når de gikk forbi. Koselig uteservering på torget ved handelbodene med masse å se på, bla noen afrikanske damer som lager "dreds" i håret på folk, antakelig ulovlig, plutselig roper en av de police og så løper de alle sammen med tinga og unger og alt under armen.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Niklas2306

Reisende som så på Nou Savoy restaurant, så også på

Alicante, Costa Blanca

Alicante, Costa Blanca

Har du vært i Nou Savoy restaurant? Del dine erfaringer!