“Flott plass, god vin 👍”

Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 25. mai 2024 via mobile enheter

Proff vingård når det gjelder omvisning, Wendy (vår guide) er kunnskapsrik og snakker godt engelsk. Vakre omgivelser, god vin og også bra mat. Kombinerte med en tur til den vakre kirken i Novelda. Absolutt verd ett besøk. Vurderte full pott, men siden mottagelsen var forvirrende (før guiden kom) og vi ble usikker på om de hadde mottatt reservasjonen vår så ble d bare nesten 😉👍

Dato for besøk: mai 2024
Takk, evelyn s

Anmeldt 16. april 2019 via mobile enheter

En helt utrolig flott opplevelse med fantastisk god vin og veldig god mat. Flotte majestetiske omgivelser. Flott tilrettelagt utendørs med til og med fin lekepalss for unger. Vi hadde en guidet omvisning og fikk vite historien deres. Veldig kjekt å få se produksjon og lageret og bli forklart hvordan det fungerte hos dem. Anbefaler denne vingården på grunn av god mat og god atmosfære.

Takk, venkeidsoe
Anmeldt 20. juni 2018

Et nydelig sted. Flott vin kjeller, utsøkt mat👍Et herlig sted å ha bryllup😊Var med på bryllups fest og vielsen var ute med vinrankene i bakrunn. Fantastisk opplevelse.

Dato for besøk: september 2017
Takk, Janne672015
Anmeldt 9. august 2016

Denne perlen av en vingård ligger bare 3-4 mil unna Alicante. Vi var her i.f.b med vår sønns bryllup. Atmosfære, mat, vin er i ypperste klasse. Stedet ligger litt avsides til, kjør etter GPS. Kan anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: september 2015
Takk, KnutT_13
Anmeldt 31. juli 2016 via mobile enheter

Denne vingården har vi besøkt flere ganger.Vi pleier ta med oss dem som besøker oss her i Spania til omvisning og lunsj. Anbefaler stedet utenom sommer sesongen.No var restauranten fullsatt og servicen mye dårligere enn ellers i året.Men god mat til en rimelig pris.Meny Innkludert drikke 18€.Da fikk vi flere forretter,hovedrett,dessert og kaffe.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, 177ninae

Reisende som så på Casa Sicilia, så også på

Novelda, Alicante (provins)

Har du vært i Casa Sicilia? Del dine erfaringer!