Vi bodde i Las Palmas og besøkte Gran Canarias "perle"...Arucas, en koselig landsby som absolutt er verdt et besøk. Siden vi hadde en dag å feire reserverte vi en juniorsuite på hotellet som ligger ved en bananplantasje litt utenfor Arucas.
Taxi koster ca.3.5 euro fra sentrum.
Hotellet har en sjarmerende arkitektur. I gamle dager ble bygningene brukt til husdyr og avling. Detaljer fra dengang er tatt vare på i interiør og eksteriør.
Juniorsuiten var over 2 etasjer, og var innredet smakfullt med morsomme detaljer.
God sovekomfort og fin utsikt til bananplantasjen. Savnet en balkong og rommene er forholdsvis mørke på grunn av små vinduer. Hjørnekar med dusj på badet er et pluss, men vanntrykket var såpass svakt at det ville nok tatt lang tid å fylle det opp.
Flott svømmebasseng, innendørs spaavdeling med TV og piano, treningsrom og relax-områder.
Vi prøvde ikke restauranten, men spiste frokost der. Frokosten var ganske ordinær, men absolutt velsmakende.
Betjeningen er veldig hyggelige og serviceminded.
Man føler seg virkelig velkommen og oppholdet her er virkelig avslappende og gjør godt for kropp og sjel.Mer
- Gratis parkering
- Treningssenter