Veldig informativ tour av bananplantasjen. Guiden var veldig morsom og fortalte på god måte om både de forskjellige bananene og om plantasjen. Definitivt verdt turen hit. Fikk også smakstester til slutt som var helt utrolige.
Det var et lærerik opplevelse med guide. Til slutt fikk forskjellige smaksprøver . Besøkte plantasjen
med familie ale var fornøyd
Fantastisk opplevelse, og guiden JC gjorde det hele turen. Varene vi fikk smake var spennende og smaksrike. Virkelig god tour, vil absolutt anbefale!
Kan varmt anbefales. Utrolig spennende å gå rundt og oppleve plantasjen. En dyktig guide som fortalte oss om hvordan man gror bananer!
Dette var artig! Vi visste ikke at de dyrker bananer på GC da vi kom til øya, men kom over informasjon om denne plantasjen med museum og valgte å dra dit med leiebil. Den ligger bare et kvarters kjøring fra Las Palmas, og egner seg godt som en del av en tur langs nordkysten. Flott og hyggelig omvisning og gode smaksprøver. Anbefales!