Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ご飯がおいしいホテル”
Anmeldelse av Eclipse Hotel Shizunai

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 6 sider til!
Eclipse Hotel Shizunai
Rangert som nr. 2 av 8 hoteller/ryokaner i Shinhidaka-cho
Anmeldt 28 august 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: mai 2017, reiste med familie
Takk, マミナミ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
shizunaieclipse, 客室フロント 本庄洋介 på Eclipse Hotel Shizunai, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31 august 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 33 anmeldelser

Anmeldt 26 juli 2017
Google-oversetting

  • Opphold: juli 2017, reiste alene
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, くるしまたろう
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
shizunaieclipse, 客室フロント på Eclipse Hotel Shizunai, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30 juli 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21 juli 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: juli 2017, reiste på forretningsreise
Takk, myopia2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
shizunaieclipse, 客室フロント på Eclipse Hotel Shizunai, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24 juli 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3 juli 2017
Google-oversetting

  • Opphold: juni 2017, reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, ykamachi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
shizunaieclipse, 客室フロント på Eclipse Hotel Shizunai, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24 juli 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8 april 2017
Google-oversetting

  • Opphold: april 2017, reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, halucaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
shizunaieclipse, フロント オフィス マネージャー på Eclipse Hotel Shizunai, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21 juni 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av Shinhidaka-cho
0 km unna
Hotel Annex Inn
Hotel Annex Inn
Nr. 3 av 8 i Shinhidaka-cho
21 anmeldelser
0 km unna
Shizunai city Hotel
Shizunai city Hotel
Nr. 7 av 8 i Shinhidaka-cho
5 anmeldelser
0 km unna
Urakawa Inn
Urakawa Inn
Nr. 2 av 4 i Urakawa-cho
14 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0 km unna
Sapporo Park Hotel
Sapporo Park Hotel
Nr. 9 av 171 i Sapporo
529 anmeldelser
0 km unna
Hotel Lourel
Hotel Lourel
Nr. 4 av 8 i Shinhidaka-cho
24 anmeldelser
0 km unna
Kurazo
Kurazo
Nr. 1 av 8 i Shinhidaka-cho
55 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Eclipse Hotel Shizunai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Eclipse Hotel Shizunai

Adresse: 3-1-1 Shizunai Yoshinocho, Shinhidaka-cho, Hidaka-gun 056-0018, Hokkaido
Beliggenhet: Japan > Hokkaido > Hidaka-gun > Shinhidaka-cho
Fasiliteter:
Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Restaurant Suiter Rullestoltilgang
Hotellstil:
Rangert som nr. 2 av 8 hoteller/ryokaner i Shinhidaka-cho
Prisnivå: kr 780 - kr 1 294 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:3 stjerne — Eclipse Hotel Shizunai 3*
Antall rom: 64
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Expedia, Agoda og Booking.com slik at du trygt kan bestille fra Eclipse Hotel Shizunai. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din