Beliggenheten er det den alltid har vært, men sjarmen og fjellsportmenneskene virker til og være borte. En grunn til dette er nok at de som prioriterer tinder og klatring generelt sett ikke er de som betaler 2400 for ett dobbeltrom for en natt for ett helt standard rom med så dårlig trykk i dusjen at det er vanskelig og skrelle av seg lorten etter en 15t klatretur. Borte er servicen man kjente både fra gamle hotellet og årene etter at det nye var bygd, som at vi ikke fikk mulighet til mat når man kom ned fra tur seint på kvelden- selv om vi ringte fra en topp og sa ca når vi kom, man virker mer som en belastning at man er på langtur og kommer seint. På dette tidligere fjellsporthotellet tittet de tidligere opp i fjellene og så etter gjestene sine, holdt maten varm og ølet kaldt, og det til en langt rimeligere pris en det nå har blitt. Men så virker det også til at de fleste av disse gjestene ikke holder til her lengre og heller reiser etter endt tur, og at hotellet har endt opp som en basestasjon for guidete turer og gjennomfartsturister fra utlandet. Frokosten var god- standard hotel frokost, desverre litt grumpy personale. Og utrolig plagsomt at det i matsalen kommer innom masse turister som stopper på turtagrø for og se og bruke resepsjonen som kiosk, mens man som dyrt betalende gjest sitter der og spiser. Da burde man få være i fred!