Turtagrø ligger midt i et fantastisk turterreng, et fantastisk utgangspunkt for turer i Jotunheimen og Hurrungane. Rommene er enkle, men det er OK på denne type hoteller. Gratis wifi med grei hastighet (5-6 Mb/s) er et pluss. Maten, da spesielt frokosten, er ypperlig og man har muligheter til å smøre niste til turen. Alt i alt bra valuta for pengene.
Men et lite forhold bør ledelsen gripe takt. Kanskje ikke så viktig for mange, men en liten detalj man umiddelbart legger merke til. Den personen som sitter i resepsjonen må lære seg å se og kanskje si et lite «hei» når nye gjester ankommer. Vi opplevde i løpet av vårt lille døgn på hotellet to personer i resepsjonen. De var begge påfallende opptatt av den dataskjermen de hadde rett foran seg og enset ikke gjester som kom inn hoveddøren eller ned til frokost. Det dreier seg vel ganske enkelt om vanlig folkeskikk og de grunnelggende prinsipper for dette børvel beherskes av en person som jobber i resepsjonen på et hotell. Dette bare som et lite tips!