Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (70)
Filtrer anmeldelser
70 resultater
Vurdering fra reisende
40
24
4
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
40
24
4
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 70 anmeldelser
Anmeldt 30. august 2019

Her kan du la deg inspirere av alpine fjellturister eller bare gå en enkel tur i området på en av de merkede stiene. Bestill en lunsj eller bare nyt en kaffe med vaffel i den koselige stuen. La deg imponere av utsikten.

Romtips: Rom syd anbefales.
Dato for oppholdet: august 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019

Dette stedet er et godt eksempel på at det ikke trenger å være en forbannelse å brenne ned til grunnen. Man får en ny sjanse og det går an å gjenoppstå i ny og spennende drakt. De har tydeligvis satt de beste folkene på saken, det er fantastisk arkitektur som passer godt inn i de like fantastiske omgivelse. Innvendig er det like stilig, med dempet fin design. Ingen pomp og prakt heldigvis. Alt oser av kvalitet, innredningen på rommene er snekret hos en lokal produsent i bygda, møblene i fellesrommene er dansk design, kunsten på veggene er av anerkjente norske samtids kunstnere, gardinene er spesialdesignet av tekstilkunstner etc. En kvalitetsplass som likevel har beholdt det norske turisthytte- preget.

Utsikten fra rommet var helt utrolig fin, man så rett på de berømte tindene Hurrungane. Et naturskjønt område å gå tur i.

Maten var også god, det er fint å bli servert en treretters ved bordet heller enn en dårlig Hotellbuffet, syns vi. Frokosten var helt basic, men helt grei.

Dette hotellet kommer vi til å anbefale til alle vi kjenner som skal på Vestlandsferie.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, gjest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mai 2019

Dette var bare en liten dagstur til fjells. Vi drakk kaffe og spiste deilige kaker ute i solen. Fasilitetene på Turtagrø er fine, også for handicappede, med heis og toaletter i kjelleren. Som gammel bestemor har jeg foreslått at vi en annen gang reiser hit noen dager hele familien, de unge kan gå på ski vinterstid eller fjell-og topptur om sommeren.

Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Service
Takk, evikh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Turtagrø er et unikt hotell i unike omgivelser. Hoteller gir et utmerket utgangspunkt for flere toppturer. Middagen var aldeles utsøkt og frokosten var nydelig. Jeg kan anbefale Tørtagrø hotell for en annerledes hotellopplevelse. Rommet hadde meget høy takhøyde og nydelig utsikt.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Forerunner1986
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2018 via mobile enheter

Turtagrø ligger midt i et fantastisk turterreng, et fantastisk utgangspunkt for turer i Jotunheimen og Hurrungane. Rommene er enkle, men det er OK på denne type hoteller. Gratis wifi med grei hastighet (5-6 Mb/s) er et pluss. Maten, da spesielt frokosten, er ypperlig og man har muligheter til å smøre niste til turen. Alt i alt bra valuta for pengene.

Men et lite forhold bør ledelsen gripe takt. Kanskje ikke så viktig for mange, men en liten detalj man umiddelbart legger merke til. Den personen som sitter i resepsjonen må lære seg å se og kanskje si et lite «hei» når nye gjester ankommer. Vi opplevde i løpet av vårt lille døgn på hotellet to personer i resepsjonen. De var begge påfallende opptatt av den dataskjermen de hadde rett foran seg og enset ikke gjester som kom inn hoveddøren eller ned til frokost. Det dreier seg vel ganske enkelt om vanlig folkeskikk og de grunnelggende prinsipper for dette børvel beherskes av en person som jobber i resepsjonen på et hotell. Dette bare som et lite tips!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, Rannugode
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser