Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (70)
Filtrer anmeldelser
70 resultater
Vurdering fra reisende
40
24
4
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
40
24
4
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 70 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Kjørte fra Lærdal. Fantastisk natur, utsiktspunkt og masse turmuligheter. Nydelig lunsj og vin på hotellet etter fjelltur. Hjemmelaget mat med lokale råvarer. Serviceinnstilte og hyggelig betjening. Kan anbefales☀️

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, synnevaag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

eldig fornøyd og positivt overrasket over Turtagrø! Bodde i den nye fløyen som har spennende arkitektur og god standard/velholdt interiør i felles-lokaler og gjesterrom. God standard på mat inkl. nydelig frokost. Unikt og usnobbete hotell konsept med spennende blanding av gjester/fjellfolk boende i telt (som var velkommen i hotellets lokaler), i Sveitservillaen (enklere standard) og i den nye fløyen (god komfort).

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, enge603
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Tar man turen til Turtagrø Hotel får man et annet hotellopphold enn i byen. Naturlig nok! Vårt opphold ble bedre enn vi ventet, selv med dårlig vær. Mat og drikke var topp, servicen upåklagelig og rommet enkelt, men hyggelig. Stuen var innbydende med en avslappet stemning og vi nøt god drikke og et slag yatzy, mens vinden blåste heftig på utsiden og den trolske naturen ble som et nydelig maleri. Totalopplevelsen av et flott fjellhotell synes jeg man kan betale litt ekstra for. Særlig når betjeningen er av en så absolutt hyggelig karakter.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, karlandres2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Et flott hotell lokalisert midt i den norske fjellheimen. Her kan du starte fjellturen rett fra hotellet. Rommene er enkle, men med en helt grei standard. Maten i restauranten er helt nydelig. Servicen er også uformell og god. Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, scheihansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2019

Her kan du la deg inspirere av alpine fjellturister eller bare gå en enkel tur i området på en av de merkede stiene. Bestill en lunsj eller bare nyt en kaffe med vaffel i den koselige stuen. La deg imponere av utsikten.

Romtips: Rom syd anbefales.
Dato for oppholdet: august 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser