Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (72)
Filtrer anmeldelser
72 resultater
Vurdering fra reisende
41
24
4
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
41
24
4
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 72 anmeldelser
Anmeldt 13. august 2020

Hotellet er er fint utgangspunkt for turer i fjellet, ikke nødvendig å kjøre for å finne et utgangspunkt. Det er - som forventet - en del ulendt terreng.
Vi hadde et enkelt, men helt greit rom i 2. etg. Frokost helt grei med servering ved bordet, det samme med mat til matpakke (som er uforholdsmessig DYR i forhold til andre steder). Middagen er en fast 3-retter. God mat, men burde et sted oppe i den norske fjellheimen satse på lokal mat? Torsk er liksom litt kjedelig (spesielt siden den ble servert lunken til en av oss).
Har bare gode ord å si om betjeningen både i resepsjonen og restauranten!!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
2  Takk, Geir M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Vi hadde et flott opphold på Turtagrø. Hotellet har en fin atmosfære med hyggelig og serviceinnstilt personale. Maten innfrir med gode råvarer og hyggelig stemning. Fine rom og gode senger. Perfekt utgangspunkt for turer i fjellheimen.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Bent_Inge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Kjørte fra Lærdal. Fantastisk natur, utsiktspunkt og masse turmuligheter. Nydelig lunsj og vin på hotellet etter fjelltur. Hjemmelaget mat med lokale råvarer. Serviceinnstilte og hyggelig betjening. Kan anbefales☀️

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, synnevaag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

eldig fornøyd og positivt overrasket over Turtagrø! Bodde i den nye fløyen som har spennende arkitektur og god standard/velholdt interiør i felles-lokaler og gjesterrom. God standard på mat inkl. nydelig frokost. Unikt og usnobbete hotell konsept med spennende blanding av gjester/fjellfolk boende i telt (som var velkommen i hotellets lokaler), i Sveitservillaen (enklere standard) og i den nye fløyen (god komfort).

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, enge603
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Tar man turen til Turtagrø Hotel får man et annet hotellopphold enn i byen. Naturlig nok! Vårt opphold ble bedre enn vi ventet, selv med dårlig vær. Mat og drikke var topp, servicen upåklagelig og rommet enkelt, men hyggelig. Stuen var innbydende med en avslappet stemning og vi nøt god drikke og et slag yatzy, mens vinden blåste heftig på utsiden og den trolske naturen ble som et nydelig maleri. Totalopplevelsen av et flott fjellhotell synes jeg man kan betale litt ekstra for. Særlig når betjeningen er av en så absolutt hyggelig karakter.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, karlandres2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser