Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 297
Hotels.comUSD 180
TravelocityUSD 180
eDreamsUSD 297
Orbitz.comUSD 180
Agoda.comUSD 298
Se alle 10 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (76)
Filtrer anmeldelser
76 resultater
Vurdering fra reisende
44
24
4
2
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
44
24
4
2
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 76 anmeldelser
Anmeldt 2. juli 2021

Bodde i Sveitservillaen med utsikt utover tunet.
God service! Biblioteket er en attraksjon i seg selv.
Bra mengde frokost (servert per bord av smittevernshensyn) , matpakke er noe stivt priset.
Kommer definitivt tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Mgnorm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2020

Vi hadde et flott opphold på Turtagrø. Unikt fjellhotell som vi stadig vender tilbake til. Stedet har en særegen fin atmosfære med hyggelig og serviceinnstilt personale. Herlig usnobbete med spennende blanding av hotellgjester og fjellfolk i telt utenfor som og er velkommen i lokalene. Vi følte oss også meget godt ivaretatt mht smittetiltak i denne koronatiden. Vi bodde på firemannsrom i Sveitservillaen med litt enklere standard, men rent og god komfort, samt sjarmerende terrasse med fabelaktig utsikt til fjella i Horrungane. Maten og særlig middagen på hotellet innfridde med gode råvarer, smakfullt og hyggelig stemning. Vi anbefaler stedet på det varmeste og kommer definitivt tilbake!

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, HMM1709
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2020

Hotellet er er fint utgangspunkt for turer i fjellet, ikke nødvendig å kjøre for å finne et utgangspunkt. Det er - som forventet - en del ulendt terreng.
Vi hadde et enkelt, men helt greit rom i 2. etg. Frokost helt grei med servering ved bordet, det samme med mat til matpakke (som er uforholdsmessig DYR i forhold til andre steder). Middagen er en fast 3-retter. God mat, men burde et sted oppe i den norske fjellheimen satse på lokal mat? Torsk er liksom litt kjedelig (spesielt siden den ble servert lunken til en av oss).
Har bare gode ord å si om betjeningen både i resepsjonen og restauranten!!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
2  Takk, Geir M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2020

Vi hadde et flott opphold på Turtagrø. Hotellet har en fin atmosfære med hyggelig og serviceinnstilt personale. Maten innfrir med gode råvarer og hyggelig stemning. Fine rom og gode senger. Perfekt utgangspunkt for turer i fjellheimen.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Bent_Inge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Kjørte fra Lærdal. Fantastisk natur, utsiktspunkt og masse turmuligheter. Nydelig lunsj og vin på hotellet etter fjelltur. Hjemmelaget mat med lokale råvarer. Serviceinnstilte og hyggelig betjening. Kan anbefales☀️

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, synnevaag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser