Sindre
25.4 km fra Jostedal Camping
31.6 km fra Jostedal Camping
Se flere hoteller i Luster
Anmeldt 30. juni 2020

Nydelig hytte med utsikt til vannet. Fantastisk service, perfekt lokasjon for turer og brevandring. Dette bør oppleves. Vi storkoste oss så mye her og de som jobber der er så snille og behjelpelige. Perfekt sted for telting også da de har et veldig rent og fint felleshus med alt fra kjøkken, stue, mange toaletter og dusjer.

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, TheaJ83
Anmeldt 10. november 2019

Denne campingplassen ligger flott til midt mellom et uttall turmuligheter ogseverdigheter i noe av Norges fineste natur. En campingplass med et strålende vertskap, med en service instilling du skal lete lenge for å finne maken til. Hytter og fasiliteter er helt upåklagelig. En tur alle bør ta

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, arild H
Anmeldt 30. august 2019 via mobile enheter

En helt nydelig plass! Jostedal Camping er ren, ryddig og med meget høy standard på hytter og felles fasiliteter. Astrid er den vennligste, varmeste og mest serviceinnstilte verten man kan drømme om. Vi fikk gode tips om ekstra naturopplevelser, og det var virkelig nydelige (se bildet).

Her kommer vi gjerne igjen og igjen! Anbefales på det sterkeste for alle som er i området. Kort vei til populære Nigardsbreen og Bresenteret.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, marieelise91
Anmeldt 17. juni 2017

Vi var en klasse på drøye 27 stk som lå der i telt. Vi hadde god plass til teltene, bilene og utstyret vårt. Hele campingen var flat og fin, perfekt for de som ligger i telt. Det er strømuttak for bobiler og campingvogner, nye store hytter, oppusset stue, dusj og bad. Veldig renslig, rolig, idyllisk, natur og historie på selve stedet. Campingen samarbeider også med breførerlaget som tar med turister på breen eller hvis du vil drive med elvepadling/rafting. Trenger ikke å ha med brefører hvis du bare skal se på breen. Høgskolen i Volda har vært der mange ganger før og kommer garantert tilbake både som elever og tidligere elever! Veldig særpreget sted og du får en god natts søvn uansett!

Romtips: Største hyttene for best komfort, ellers så funker telt også!
Dato for oppholdet: juni 2017
Takk, AudunVS95
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 11. september 2012

Hytte 12 har tre rom, nok for seks personer å bo. Det var dog bare to av oss, og prisen var rimelig. Kjøkkenet er velutstyrt så du kan kjøpe ting på matbutikken og lage maten din hjemme. Beliggenheten er passende for brevandringen vi skulle på morgenen etter. Dama i resepsjonen var veldig hjelpsom, og sa at moren hennes ville hjelpe oss å booke brevandringen morgenen etter. Men neste morgen var moren i resepsjonen, og hun forsøkte å ringe, men hun lyktes ikke. Vi kjørte direkte dit og booket det selv.

Takk, tripchoya
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original