Sigve K
Arendal, Norge
Anmeldelse av Jostedal Camping
5,0 av 5 boblerAnmeldt 11. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Romtips: Book hytte i god tid.
Hotell
From the garden at Villa Solvorn
36.7 km fra Jostedal Camping
Se flere hoteller i Luster
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Fine og rene hytter, veldig hyggelig personale / betjening og bra sanitæranlegg.
Leide en hytte med separat soverom uten dusj/wc, fungerte veldig bra. Gode madrasser og deilig sengetøy med hotellstandard.
Anbefales, vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, elisabethb286
Anmeldt 27. august 2021 via mobile enheter

Ekstremt god service fra personalet gjorde dette oppholdet til sommerens triveligste! Meget hjelpsom driver av campingen, bistod oss på aller beste måte! Var godt å komme på en camping hvor det var så rent og ryddig i hytten, sanitæranlegget og på kjøkkenet. Anbefales på det varmeste! Hit kommer vi gjerne tilbake! Gode solforhold!

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, kjellmagneh2021
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Helt super camping. Vertskapet er hyggelig og tok oss godt imot, forklarte alt vi trengte å vite og ga tips om opplevelser og om å besøke bresenter, helt nytt sanitæranlegg og koselig hytte med alt man trenger. Tusen takk for overnatting!!!

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, funkyfoodietraveler
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Veldig bra sted. Rent og pent og trivelige ansatte. Hytta var av god kvalitet, og sengene var gode å ligge i. Skulle gjerne vært her noen dager til 🙂 Desverre var ingen av aktivitetene tilgjengelig, men kanskje vi får muligheten neste gang vi kjører forbi.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, 505tinan
Anmeldt 3. juli 2021

Vi har tilbrakt to netter her, og kan ikke få rost stedet og vertskap, Astrid, nok for fantastisk gjestfrihet og serviceinnstilling. Rene og trivelige fasiliteter. I tillegg er det mye å ta seg til i umiddelbar nærhet; blant annet rafting med Icetroll, fotturer til nære breer.

Vi anbefaler turen innom dette nydelige stedet!

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, guriannet2021