Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God food , bad service😐”
Anmeldelse av Restaurant Rudolf Mathis

Restaurant Rudolf Mathis
Vurdert som nr. 1 av 34 Restauranter i Kerteminde
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 50 - USD 189
Kjøkken: Fransk, Sjømat
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Dårlig service men god mat . Det tar altfor lang tid med servering .Det tok 55 min mellom forrett og hovedrett . Kelner mener at dette er helt normalt da det kommer så mange samtidig, ja ja vi var der kl 19,30 det er jo da vi spiser normalt sett alle skandinavere. De har et bemanningsproblem

Dato for besøk: august 2018
Takk, Snipso
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (228)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 228 anmeldelser

Anmeldt 16. november 2017 via mobile enheter

Var her sist i 1993, og det er imponerende å finne samme restauranten igjen.
Flott beliggenhet i havnen, nydelige lokaler og oppmerksom og personlig service.
3/4 retters menyene yter mye for pengene. Signaturretten rødspette er en gastronomisk opplevelse.
Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: november 2017
Takk, FFlak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2017 via mobile enheter

Et eventyrlig utsøkt måltid, fantastisk smaks sammensetting og flott anrettet. Virkelig gourmet mat med rikelig utvalg av god vin og champagne. Delikat dessert og deilig kaffe.
Behagelig og oppmerksom betjening.
Fantastisk plass rett ved kanalen inn til Kerteminde fjord.
Virkelig et besøk verd.

Dato for besøk: august 2017
Takk, JesperMag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2017

I år markerte min mann og jeg 17.mai i Kerteminde. "Fest-restauranten" ble Rudolf Mathis, et valg vi var meget tilfreds med. Vi ble hilst med et "Til lykke med nasjonaldagen", og så fortsatte det med et deilig måltid med tilhørende vin, utsøkt valgt til de forskjellige fiskeretter. Og hele tiden med god informasjon fra tjenerne. Det virket som om alle ansatte hadde meget god tid til kundepleie, og de ga oss følelsen av at vi var deres viktigste gjester den dagen. Et kikk rundt i restauranten, fortalte oss at alle andre gjester nok gjorde samme erfaring. Vi hadde en flott markering av dagen, og vi kommer helt sikkert igjen til Rudolf Mathis. Anbefales spesielt til alle fiskeelskende nordmenn!

Dato for besøk: mai 2017
Takk, Vera P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2016

Kunne velge en enkelt rett, måtte ikke ta en hel meny. Fikk en super tørr rosevin med nydelig fisk til hovedrett. Bestilte ikke forrett men fikk litt smått som smakte utsøkt. En av oss bestilte dessert, da fikk den andre petit four til kaffen. Satt ute og fikk den beste betjening, en topp avslutning på vår lille Danmarksferie.

Dato for besøk: august 2016
Takk, 80kga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Rudolf Mathis, så også på

 
Odense, Fyn og Sentral-øyene
Kerteminde, Fyn og Sentral-øyene
 
Odense, Fyn og Sentral-øyene
 

Har du vært i Restaurant Rudolf Mathis? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din