Dette hotellet var helt greit med tanke på hva vi betalte for oppholdet. Vi reiste mye rundt og var stort sett på hotellet for å sove, bortsett fra de varmeste dagene da vi koste oss sammen med småtassene i bassenget. Vannskliene var deres høydepunkt på hotellet, og minidisko på kveldene!
Ellers benyttet vi anledningen til å skaffe oss tattoo, etter nøye å ha sett på ex hygiene på studio etc. Var helt grei opplevelse og tattoveringene ble fine, så angrer ikke på det. Han var svært dyktig. Den eneste bismaken var i forhold til pris, for det viste seg at de forlangte ulik pris på samme størrelsen tattoo avhengig av hvor man kom fra.. Sjefen og den ansatte som kom frem til pris, alt etter hva man valgte til tattoo. Dette med prisnivå syntes også å være litt ymse da vi var på shopping i Alanya og Avsallar. De spurte alltid hvor man kom fra, akkurat som for å vite hvilket prisnivå de skulle legge seg på, hehe! Luringene..Tenkte vi skulle teste litt en dag vi shoppet og svarte et annet land enn Norge, og jammen ble prisene på ting mer spiselige og enklere å prute ble det også..
Ellers må vi kunne si at renholdet var bra og rommene i helt grei stand i forhold til pris. Et lite aber var at vi hørte de på naborommet like godt som om de skulle vært i samme rom som oss, ubehagelig når man hører hver minste lille ting, hehe!
Skulle vi ha satt fingeren på noe som virkelig burde vært gjort noe med, så måtte det bli lydisolering og å lære de hotellansatte i resepsjonen ett-par ord engelsk!! Du verden, det hadde gjort bra forskjell..
Ellers var maten og servicen helt ok. De ansatte rundt om på hotell og i butikkene der var hyggelige og oppholdet alt i alt mtp på pris var helt greit. Vi var jo som sagt mye på farten, og ting blir jo gjerne litt etter hva en gjør utav det selv også, tenker vi;o) Men tenker man å tilbringe mesteparten av tiden på selve hotellplassen er nok ikke dette helt det store kanskje. En av de ansatte anbefalte oss å prøve Eftalia aqua ved senere anledning, var visst helt topp for barn der. Jeg kan anbefale Pegasos Royal som et kjempealternativ, det er dog dyrere enn dette hotellet..
Dette hotellet lå forresten ganske så avsides til, men med dolmus-buss og taxi gikk det kjapt å komme seg avgårde. Så dersom man også vil oppleve mer av Tyrkia og en større og mer imponerende og finkornet sandstrand, kan det være et lite tips å ta turen til store Kleopatrastranden i Alanya, eller utforske området rundt Avsallar og finne små, koselige strandviker der.
Et absolutt must for de som reiser til Tyrkia er å få med seg utendørs-markeder. Der var alt fra krydder og mat til klær og leker. Prisnivået på disse markedene var dessuten atskillig lavere enn i butikkene, samt at stemningen og sanseinntrykkene ellers var en opplevelse for seg selv, vel verdt markedsturen :o))
Anbefaler dette hotellet dersom man tenker å oppleve litt utenfor hotellområdet og skjønner at man får litt hva man betaler for også;o)