Det som trekker ned er renhold og service.
1.Ingen håndsprit tilgjengelig, tiltross for direkte etterspørsel på sms. Svaret var "Vi oppfordrer til håndvask"
2. Jeg meldte at det var nesten tomt for såpe både på ene badet. Fikk ikke var på det. Det ble heller ikke fyllt på i løpet av tiden vi var der.
Det manglet såpe på felleskjøkken og søppelet var fullt. Benkene var heller ikke nyvaskede. Gjester vasket kokekar og la de til tørk over ekstra utslagsvask, som sannsynligvis benyttes til å slå ut vaskevann etter gulvvask.
Gjestene drev å hentet den ene såpedispenseren tilgjengelig på det ene badet.
3. Ingen tørkepapir tilgjengelig etter håndvask på toalettene/badene.
Og kranene var av "gamle" sorten, kalt og varm kran, som må skrues igjen.
Ergo er man ikke ren på hendene etter vask.
Spesielt i coronatid er dette ikke greit, men veldig lite greit eller også mtp felleskjøkken.
4. Dusjen var så full av hår og støv at vi valgte å ikke dusje.
5. Vi hadde rom i 3.etg, og eneste rømningsveg var ned trappen.
Jeg etterspurte dette til piken som viste oss rommet, og hun visste ikke noe om det.
-Om det brenner i trappen, eller ved trappen i 2.etg, hadde eneste valg vært å krongle oss ut de...Huset er gammelt, men tydelig nyrenovert med nytt panel utvendig og alt er nymalt innvendig. Pent men litt kronglete planløsninger over 3 etasjer. Felles kjøkken og felles toalett og dusjrom.
Det som trekker ned er renhold og service.
Gjestene drev å hentet den ene såpedispenseren tilgjengelig på det ene badet.
3. Ingen tørkepapir tilgjengelig etter håndvask på toalettene/badene.
Og kranene var av "gamle" sorten, kalt og varm kran, som må skrues igjen.
Ergo er man ikke ren på hendene etter vask.
4. Dusjen var så full av hår og støv at vi valgte å ikke dusje.
5. Vi hadde rom i 3.etg, og eneste rømningsveg var ned trappen.
-Om det brenner i trappen, eller ved trappen i 2.etg, hadde eneste valg vært å krongle oss ut de smale vinduene på rommet og hoppet ned på et kort skråtak, og falt videre til bakkenivå. Ingen stige utenfor eller brannrømningsline tilgjengelig på rom. Det var i tillegg en barnesikring på vinduene som var vanskelig å få opp.
Det var ett fullgodt brannslukningsapparat i etasjen, og et lite, eldre i andre enden av gangen som såg ut til å være for mindre bilbranner.Mer
Vis mindre