Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 152
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 152
Vis tilbud
Destinia.com
USD 134
Vis tilbud
Orbitz.com
Hotels.comUSD 152
PricelineUSD 151
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (171)
Filtrer anmeldelser
171 resultater
Vurdering fra reisende
23
39
63
36
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
23
39
63
36
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2732 av 171 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

God mottagelse, rom rent og i tillegg fikk vi suiten. Den hadde vi desverre ikke tid til å bruke men tanken var god.
Kom inn sent så det ble ingen middag på hotellet. Frokost var det dårligste vi noen ganger har fått, et svett rundstykke med ost og skinke. Drikke fikk vi velge selv.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 856alfz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ragnhild Erikstad, Other på Scandic Fauske, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Hei og takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.

God sommer :)

Mvh
Scandic Fauske

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Beliggende sentralt i Fauske sentrum. Gammelt og slitt hotell. Rask innsjekk. Må få brukernavn og passord for WiFi i resepsjonen, tungvint. Savnet kjøleskap på rommet. Ikke imponert over renholdet, bl.a. var det ett godt synlig, stort fingeravtrykk på innsiden midt på det ene vinduet. Fryktelig slitt og ødelagt tregulv på rommet Dusjdørene hang og slang. Fantastisk bra trykk i dusjen. Utrolig godt vann i springen.
Korona-frokost.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, StianTRD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ragnhild Erikstad, Other på Scandic Fauske, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Hei og takk for din tilbakemelding, det er veldig viktig for oss.

God sommer :)

Mvh
Scandic Fauske

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. desember 2019

Vi var der i forbindelse med et Julebord i Fauske. Overnattet fra fredag til lørdag.
Det første som møtt meg når hoved døren åpnet var et eim av mugg og kloakk i 1 etasje.
Rommet (317) var så små at vi diskuterte om det egentlig var et bøttekott som er omgjort til et rom. Badet er kjempeliten med en svær vask som henger på skeiva og er så løs at jeg var bekymret om den faller ned imens jeg sitter på toalett.
Rommet vi hadde var veldig lytt, dvs vi var godt informert om toalettvaner til de som bodde rund oss. Stikk kontakt på bad fantes ikke og stell før julebord foregikk på sengen. Heller ikke stikk kontakt ved siden av seng (min side).
Wifi signal var så svak at jeg ikke prøvde engang å koble meg opp
Sengen som minnet meg mest på vandrehjem seng er smal og har overmadrass for hvert seng, så det er lett å skyve sengene ifra hverandre, om man ønsker det eller ikke. Ventilasjon finnes kun på badet.
Frokost på lørdag i julebordstiden stenges kl 10:00 , vi var på frokost ca 09:15 og flere ting var de fri for uten at det ble fylt på igjen.
Ingen speilegg etter 09:30 men pluss for egen bolle med bacon, eggerøre var også helt supert , tilrettelagt for å lag seg matpakke , også her et pluss
På avreise dagen sto heisen og baggasje kunne vi bære ned trappa.
Flaks at vi bodde i 3 etasje..
Personale var hyggelig og imøtekommende og ønsket oss velkommen tilbake igjen.
Overnattingen kostet over 1100 nok som er uforskammet i forhold til det vi fikk tilbudt her.

Dato for oppholdet: desember 2019
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, christiandH1126YF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RagnhildE79, Kundeansvarlig på Scandic Fauske, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2019

Hei Christian og takk for din tilbakemelding fra deres opphold her hos oss.

Våre standard doble rom er dessverre ikke stor av størrelse da de ble bygd slik i sin tid og badene er utdaterte og trenger renovering. Deriblant at vasken er for stor i henhold til dagens standard og at det ikke er stikkontakter der.
Dette er noe vi har i planene fremover å få gjort noe med.

At det var fritt for mye under frokosten må jeg bare få beklage, slik skal vi ikke ha det da det skal være fylt opp til enhver tid så lenge frokosten varer. Dette tar jeg videre med rette avdeling.

Må og få beklage at den ene heisen vår ikke funket, her måtte vi ha inn hjelp til å få den i gang igjen.

Jeg håper du kan sende meg en epost på ragnhild@fauskehotell.no slik at vi kan få refundert noe av prisen dere betalte for overnattingen. Dette vil vi veldig gjerne få rette opp i da vi ønsker at alle våre gjester skal være fornøyde med oppholdet her hos oss.

Håper du/-dere tar turen innom oss ved en annen anledning og ønsker dere en riktig God Jul :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2019

Dato for oppholdet: november 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
RagnhildE79, Kundeansvarlig på Scandic Fauske, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser