Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
Priceline
USD 146
Fullt refunderbart før søn. 17. des.
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig

• Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Scandic Fauske, Other på Scandic Fauske, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. desember 2020

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Fauske hotell har hatt sine glansdager, og fremstår som både gammelt og litt ruskete. Ekstremt lytt mellom rom og ut i gang. Bitteliten TV. De holder på å renovere deler av det nå, så blir sikkert fint med tida. Ligger midt i byen, med egen gratis parkering. Og god service skal de ha at det var der!

Reisetype: Reiste alene
1  Takk, 468rikker
Scandic Fauske, Other på Scandic Fauske, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei og takk for tilbakemeldingen :) Nå nærmer vi oss ferdig i renoveringen, vi gleder oss :)

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Helt ok hotell. Kjøkkenet under oppussing stod det å lese på Scandic sin nettside. Alternativ frokost tilbys. Det var det dårligste æ har fått servert ever. Seig baguette med ost og salami fra et bakeri. To tygger så gikk resten i søpla. Det her må da kunne ha vært ordnet på en annen måte.

Takk, Anna Ragnhild S

Hei og takk for din tilbakemelding. Håper vi kan få vise oss fra en bedre side når neste anledning byr seg. Nå er det ikke mange dagene til det normalisere seg hos oss. :)

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Scandic Fauske er ett greit hotell . Vi fikk fint rom . Restauranten stengt pga oppussing . Trøtt og elendig frokost fra bakeriet . Dette kunne de greid bedre .
Ikke så mye mer å si om dette hotellet .
Håper på bedring når kjøkkenet åpner .

1  Takk, Irene J

Takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Nå ser vi en ende i renoveringen og vi gleder oss. Det blir kjempebra :)

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet og hyggelig personale. Relativt dyr pris. Litt gammelmodig og slitt. Kjøkkenet var stengt grunnet oppussing, så frokosten var dermed veldig enkel med påsmurt rundstykke, kaffe/juice og frukt. Helt greit hotell, men synes prisen var i overkant, særlig med den primitive frokosten.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, 422toreb

Hei og takk for tilbakemeldingen, det setter vi pris på. Nå ser vi en ende på renoveringen etter mye forsinkelser og overraskelser. Resultatet blir veldig bra og vi gleder oss. :) Håper vi kan få vise oss fra en bedre side ved neste anledning.