Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fauske”
Anmeldelse av Napoli

Napoli
Vurdert som nr. 6 av 12 Restauranter i Fauske
Kjøkken: Italiensk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god og fantastisk mat ,perfekt og hyggelig servitøra anbefaler !veldig rent restauranten.....

Dato for besøk: juni 2017
Takk, AmeerA281
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (79)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 79 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Maten (altså pizza, spagetti og bakt potet) smakte ingenting, litt skittent i lokalet, service er tregg, men ok for å spise noe på reise.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Natalia E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Maten var god på smak. Det som var veldig dårlig, var muligheten for et tilrettelagt måltid. Løk og hvitløk i alt, pizzaen kunne ikke tilrettelegges. Fikk beskjed om at alt av biffkjøtt er marinert, så da visste han ikke heeelt hva som var i marinaden. Kunne ikke vite innholdsfortegnelse i glutenfri pizzabunn. Jeg med IBS endte opp med salatblad, kyllingbiter og parmesan, etter anbefaling fra kelner. Det var for lite mat, og veldig tørt og kjedelig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Kristinx
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

God pizza, populært sted. Stoppet både på tur og retur og ble fornøyd med pizzaen begge gangene. Mye folk og rask service.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 547jany
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Kort stopp på tur sørover , kebab tallerken , rask servering og god mat . Mye folk på en søndag ettermiddag , så tydelig populær plass .

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Morten M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Napoli, så også på

Fauske, Fauske kommune
 
Fauske, Fauske kommune
 

Har du vært i Napoli? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din