Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Napoli

Napoli
Vurdert som nr. 6 av 12 Restauranter i Fauske
Kjøkken: Italiensk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Hei,blei skuffende at man måtte vente i lang tid for og få bestilt drikke og mat idag.
Ikke fikk vi nan brød når vi satt og venta slik vi alltid har fått før,så idag måtte vi betale ekstra for dette om vi ville ha.En dårlig service når sjefen ikke er på jobb.Ille bra helhets inntrykk idag

Dato for besøk: august 2020
Takk, vigdis64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (79)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 79 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Stor og god porson med grillet kveite .
Veldig godt . Kan absolutt anbefales.
Absolutt ett sted for å spise i Fauske .

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Irene J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Kom like før stengetid inn her på en fredag og fikk bestilt mat som take away. Pizzaen var overraskende god og anbefales. Servicen upåklagelig, personalet var hyggelige, lydhør og blide. Lokalet er svært innbydende og rent, også toalettet.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, siljek2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening, god mat og rimelig. Veldig sentralt. Mange forskjellige biffretter og pizzaer. Prøvde ikke piza, men de så veldig store ut.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Mooze2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Et Napolli i Fauske..?
To i reisefølget spiste pizza - en spiste biff ( all biff er indrefilet..)
Pizzaen er nær en god smaksopplevelse om bare pizzabakeren kunne spice opp en anelse smak i pizzasausen og bruke en ost med smak. Pizzabunnen er god:)
Biffen var mør og gorgonzola-sausen smakte gorgonzola.
Så ikke helt gærent. Hyggelig betjening
Av mangel på andre muligheter kommer vi sikkert igjen i morgen og da tester vi pastaen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 816mariannc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Napoli, så også på

Fauske, Fauske kommune
 
Fauske, Fauske kommune
 

Har du vært i Napoli? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din