“God og rimelig mat”

Napoli
Vurdert som nr. 5 av 20 Restauranter i Fauske
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Det var svært fullt på en onsdag kveld, og vi fikk det siste ledige bordet. servicen var god, og det gikk raskt å bestille.
Stor og variert meny. Vi valgte begge pasta - en carbonara og en med gorgenzolasaus. Greit utvalg med vin også.
Maten kom i romslige porsjoner, med italiensk flatbrød og hvitløkssmør ved siden av. Carbonaraen hadde rå eggeplomme på toppen, slik det skal være. Alt smakte upåklagelig.

2  Takk, EllenChr

Anmeldt 21. august 2020

Dette var langt i fra en topp opplevelse, godt jeg bestilte hvitløks dressing til . Som bedøvet smaken av bunnen.

Takk, M8970JFjonf
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Hei,blei skuffende at man måtte vente i lang tid for og få bestilt drikke og mat idag.
Ikke fikk vi nan brød når vi satt og venta slik vi alltid har fått før,så idag måtte vi betale ekstra for dette om vi ville ha.En dårlig service når sjefen ikke er på jobb.Ille bra helhets inntrykk idag

Takk, vigdis64
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Stor og god porson med grillet kveite .
Veldig godt . Kan absolutt anbefales.
Absolutt ett sted for å spise i Fauske .

1  Takk, Irene J
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Kom like før stengetid inn her på en fredag og fikk bestilt mat som take away. Pizzaen var overraskende god og anbefales. Servicen upåklagelig, personalet var hyggelige, lydhør og blide. Lokalet er svært innbydende og rent, også toalettet.

3  Takk, siljek2

Reisende som så på Napoli, så også på

Fauske, Fauske kommune

Fauske, Fauske kommune

Har du vært i Napoli? Del dine erfaringer!