William. H. O.
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
12.0 km fra Ørnes Hotell
12.0 km fra Ørnes Hotell
A map of the area of this place
13.6 km fra Ørnes Hotell
54.7 km fra Ørnes Hotell
54.9 km fra Ørnes Hotell
Se flere hoteller i Ørnes
Anmeldt 7. august 2020

Bitte litt slitt men helt ok hotell, rent og relativt bra senger. Hyggelig betjening.
Baderommet var også helt greit. Siden dette var i koronatider ble frokosten servert ferdig på tallerken, faktisk en av de beste på vår helgelandtur.

1  Takk, bjse
Anmeldt 28. juli 2020

I midten av corona-pamdemien hadde vi to hyggelige dager på Ørnes Hotell. Vi var der for å finne familieaner fra mer enn 100 år tilbake. Hotellet var en hyggelig, men sliten plass. Eieren fortalte at han hadde planlagt å pusse opp i løpet av forrige vinter, men utsatte det. Han var glad for utsettelsen, fordi utlendingene (som oftest kommer med hurtigruten) glimret med sitt fravær under epidemien. Han var heller ikke glad for at de ikke avbestilte og dermed ble han sittende med et problem. Maten i restauranten var god husmannskost denne sommeren, helt spesielt var salt kjøtt-middagen helt perfekt. Sengetøyet var blendende hvit og i perfekt strekk. Vi kommer gjerne tilbake.

1  Takk, Holmestrand_yvind_K
Anmeldt 29. januar 2020 via mobile enheter

Bodde her 1 natt. Hele opplevelsen var så dårlig at jeg har ikke ord. Rommet har rødt vegg til veggteppe, seng var totalt ubrukelig, måtte låne overmadrass og dyne fra den andre senga for å få det sånn passe komfortabelt.
Ser ikke ut som om noe er pusset opp siden hotellet var nytt. Frokost var ikke bra.
Anbefaler IKKE dette hotellet.

Dato for oppholdet: januar 2020
2  Takk, Toreinar2015
Anmeldt 14. april 2019

Slitt og dårlig hotell. Restaurant som er 20 år etter sin tid. Utsikten er sperret med en disk som passer på et gatekjøkken.
Her trenges det nye koster skal hotellet komme opp på en høyere rangering.
Min anbefaling er å ikke stoppe på Ørnes hotell før det er oppgradert.

Romtips: Finn et annet sted inntil at hotellet er pusset opp
Dato for oppholdet: april 2019
1  Takk, Johnokarls59
Anmeldt 18. juli 2017 via mobile enheter

Jeg bestilte en Biff pizza som egentlig var biffsnadder på ferdigbunn. Smakløs. Resten av menyen var heller ikke tiltrekkende. Tom for halvlitere. Enkle grep kunne hvert gjort med såpass høye priser. Sorry.

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, Patrick M