Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (21)
Filtrer anmeldelser
21 resultater
Vurdering fra reisende
2
6
5
3
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2
6
5
3
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 21 anmeldelser
Anmeldt 16. august 2020

Standard hotell, veldig god service og god pris. Bra størrelse på rommet, rent og ryddig. Hotellet har sentral lokasjon, med gå distanse til ferge, buss og hurtigrute. Er du i området så anbefaler jeg å benytte deg av dette hotellet.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, WHO96
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

Bitte litt slitt men helt ok hotell, rent og relativt bra senger. Hyggelig betjening.
Baderommet var også helt greit. Siden dette var i koronatider ble frokosten servert ferdig på tallerken, faktisk en av de beste på vår helgelandtur.

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, bjse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

I midten av corona-pamdemien hadde vi to hyggelige dager på Ørnes Hotell. Vi var der for å finne familieaner fra mer enn 100 år tilbake. Hotellet var en hyggelig, men sliten plass. Eieren fortalte at han hadde planlagt å pusse opp i løpet av forrige vinter, men utsatte det. Han var glad for utsettelsen, fordi utlendingene (som oftest kommer med hurtigruten) glimret med sitt fravær under epidemien. Han var heller ikke glad for at de ikke avbestilte og dermed ble han sittende med et problem. Maten i restauranten var god husmannskost denne sommeren, helt spesielt var salt kjøtt-middagen helt perfekt. Sengetøyet var blendende hvit og i perfekt strekk. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Holmestrand_yvind_K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2020 via mobile enheter

Bodde her 1 natt. Hele opplevelsen var så dårlig at jeg har ikke ord. Rommet har rødt vegg til veggteppe, seng var totalt ubrukelig, måtte låne overmadrass og dyne fra den andre senga for å få det sånn passe komfortabelt.
Ser ikke ut som om noe er pusset opp siden hotellet var nytt. Frokost var ikke bra.
Anbefaler IKKE dette hotellet.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Toreinar2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2019

Slitt og dårlig hotell. Restaurant som er 20 år etter sin tid. Utsikten er sperret med en disk som passer på et gatekjøkken.
Her trenges det nye koster skal hotellet komme opp på en høyere rangering.
Min anbefaling er å ikke stoppe på Ørnes hotell før det er oppgradert.

Romtips: Finn et annet sted inntil at hotellet er pusset opp
Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Johnokarls59
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser