Anmeldt 28. mai 2020

Jeg og min samboer besøkte Isfjord Radio i starten av mai. Her ble vi møtt med gjennomgående god service fra betjeningen, god mat, et flott rom og ikke minst fantastiske omgivelser. En veldig bra 4-retters middag var inkludert i prisen, og maten som ble servert var for det meste fanget rett utenfor døra av en lokal fangstmann. For oss var turen til Isfjord Radio og Kapp Linne vel verdt et besøk!

Vi så ingen isbjørn eller hvalross på denne runden, men rikelig med reinsdyr, fugler og rev.

Dato for oppholdet: mai 2020
Takk, havaniel
Anmeldt 27. mars 2018 via mobile enheter

Dette skulle egentlig ikke være mulig - å omgjøre en gammel radiostasjon lang ute i Arktis til en overnattingsopplevelse i særklasse. Men slik er det. Etter to dager på hundeslede ble vi tatt godt imot og fikk nytt mat, vin og omgivelsene som blir minner for livet. Innendørs er det unikt, men først og fremst fordi det ligger der der ligger. Ikke forvent det samme som i en storby, men totalopplevelsen blir nettopp derfor så uendelig mye bedre! Dusj og do på gangen er helt selvsagt på et sted som dette, men føles helt OK med myke slåbroker og en atmosfære der det er naturlig å sprade rundt i ullundertøyet i korridorene.

Dato for oppholdet: mars 2018
Takk, 399prebenf
IsfjordRadio1, Manager på Isfjord Radio Adventure Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. april 2018

Hej!

Tusen tack för fina ord om vårat Isfjord Radio! Vi är så glada att ni hade en fin upplevelse och kände er som hemma, precis så vi vill att våra gäster ska ha det!
Hoppas vi får se er tillbaka någon gång i framtiden.

Vänliga hälsningar,
Malin och hela Isfjord Radio teamet!

Anmeldt 27. august 2017 via mobile enheter

Nydelig helgetur i slutten av august. Vi tok en fin tur til Linné- vatnet, og gikk sjølinjen tilbake. God middag med passende viner til. Hjemmelaget brød til frokost. Anbefaler sauna & sjøbad. Trivelig vertinne!

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, MarioL947
IsfjordRadio1, Manager på Isfjord Radio Adventure Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2018

Hej!

Tusen tack för fina ord! Vi gläder oss att ni hade en sådan fin upplevelse hos oss!

Välkommen tillbaka!

Stationschef
Isfjord Radio Adventure Hotel

Anmeldt 19. august 2017 via mobile enheter

Et eventyrlig døgn på et fantastisk, herlig sted. Flotte turmuligheter og opplevelser i arktisk villmark. Vennlig betjening gjør at du føler deg velkommen. Topp gourmet kjøkken som tryller fram de mest eventyrlige og smakfulle retter basert på lokale råvarer. Gode viner. Ypperlig interiør og pene værelser. Her finner man lett roen og kan "stenge verden ute"!

Dato for oppholdet: august 2017
1  Takk, 629knuts
IsfjordRadio1, Manager på Isfjord Radio Adventure Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2017

Hej!

Tusen tack för fina ord om din resa till oss på Isfjord Radio. Vi är så glada att du fick en sådan härlig upplevelse! Vi hoppas du snart kommer tillbaka på besök igen.

Stationschef

Anmeldt 6. juni 2017 via mobile enheter

Vi tilbragte to netter på Isfjord Radio, med innlagt sightseeing i Isfjorden. Det var en magisk opplevelse på alle måter. Fantastisk natur, kunnskapsrike guider, flotte naturopplevelser og nydelige 4-retters middager begge kveldene! En tur til Isfjord Radio anbefales for alle som vil ha en tett-på-naturen og -historien opplevelse på Svalbard!

Dato for oppholdet: juni 2017
Takk, BjarteH
IsfjordRadio1, Manager på Isfjord Radio Adventure Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2017

Hej!

Tusen tack för fina ord! Vi gläder oss att ni hade en sådan flott upplevelse med oss, precis som det ska vara! Ha en fin sommar!

Vänliga hälsningar
Stationschef Isfjord Radio