Traveler396756
Drøbak, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 8. apr. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: april 2022
Antonio Serrano Ortuño, DueñoCases Noves - Boutique Accommodation - Adults Only, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 24. apr. 2022
Thanks a lot for your review,
Is very important for us. Is the begining with our new restaurant (only 2 months open), but we are in the way to do it.
Hope to see you soon,
Thanks, thanks, thanks.
Toni, Sofi & all the family in Cases Noves group.
fachada norte
    44.0 km fra Cases Noves - Boutique Accommodation - Adults Only
    15.2 km fra Cases Noves - Boutique Accommodation - Adults Only
    Panorama desde la habitación alojamientos Aitana en Guadalest.
      1.0 km fra Cases Noves - Boutique Accommodation - Adults Only
      • Official Site
      0.7 km fra Cases Noves - Boutique Accommodation - Adults Only
      Se flere hoteller i Guadalest
      Anmeldt 10. august 2021

Vi var litt spente når vi kom, var det mye som var endret. Nei da Toni møtte oss på den samme hyggelige måten som sist. Gikk gjennom ting som var endret i forhold til forrige besøk. Fikk utlevert iPad som kunne brukes til bestilling av mat og tidspunkter for middag og frokost. Frokosten er en opplevelse i kortreiste produkter som ble servert ved bordet. Om kvelden når de fleste turistene har reist er det veldig hyggelig og nyte en bedre middag ute på terrassen. Både Sofi og Toni er tilstede for gjestene under hele oppholdet. Dette gjelder også når vi skal sjekke ut, kommer og ønsker oss en fortsatt god ferie og takker for oppholdet. Vi kommer garantert til å reise dit igjen og kan anbefale på det varmeste et besøk.

Dato for oppholdet: august 2021
      Takk, kjellarnel
      Antonio Serrano Ortuño, Dueño på Cases Noves - Boutique Accommodation - Adults Only, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2021

Thank you very much Mr. Kjell,
      Thanks to celebrate your wedding anniversary in Cases Noves, is very important for us that you trust in us in a very special date.
      Is very, very kind of you.
      We hope to see you soon again.
      Enjoy the summer, enjoy Spain.
      Toni & Sofi.

Anmeldt 27. mai 2019

Fantastisk par som driver denne perlen av et hotell! For noen verter! Nydelig lokal mat, god vin! Alt er lagt opp for luksus, velvære og avslapning! Selv om det er firestjerners, lever det opp til et femstjerners hotell.

Elsket også den Ipaden hvor vi kunne bestille mat og vin fra sengen. Og flatskjerm-TVen hvor vi kunne streame mange serier. Jeg har aldri slappet av så mye i mitt liv!

Når vi ikke lenger har små barn, kommer vi tilbake. Så håper dette hotellet varer i mange år.

Vi reiste egentlig i 2016 men syntes hotellet fortjente en god anmeldelse.

Dato for oppholdet: juni 2018
      1  Takk, hyljabh
      aserrano, Propietario på Cases Noves - Boutique Accommodation - Adults Only, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juni 2019

Wauuuhhhhh !!!
      Hva kan vi si etter 3 år ....
      Du holder deg fortsatt i hodet "Cases Noves", vi er så stolte.
      Håper å se deg snart, fordi essensen aldri endres.
      Tusen takk for å dele din erfaring med oss i Tripadvisor, es veldig hjelpsomt for oss.
      Sofi & Toni.

Anmeldt 7. mars 2019

Fantastisk beliggenhet i turistmagneten Guadalest. Men etter kl 17.00:er de fleste turistene borte, og fred og ro senker seg over stedet. Hotellet har 5 flotte rom, og veldig trivelige fellesområder. Sofi og Toni gjør sitt ytterste for at oppholdet ditt skal bli så godt som mulig. Sofi viser seg også å være en utmerket kokk, og bedre middag får du ingen steder. Og frokosten, som du gjerne kan nyte på terrassen, er fantastisk, så du bør ha god tid om morgenen. Har vært der flere ganger, og kommer igjen! Et unikt sted.

Dato for oppholdet: februar 2019
      Takk, Leif W
      aserrano, Propietario på Cases Noves - Boutique Accommodation - Adults Only, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. april 2019

Takk igjen, hr. Leif
      Det beste tegn på en god jobb er når våre gjester bestemmer seg for å returnere.
      Er veldig hyggelig av deg, fra våre hjerter .. takk, takk, takk.
      Toni og Sofi.

Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Varm velkomst av Toni og god forklaring på bruk av Ipad til bestilling av middag, selvbetjening i baren og omvisning av huset. Nydelig forrett, middag og dessert. Veldig rolig sted og bare 5 rom i spiserommet.

Dato for oppholdet: desember 2018
      1  Takk, 34anjas
      aserrano, Propietario på Cases Noves - Boutique Accommodation - Adults Only, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. desember 2018

Thank you very much Mrs. Anja.
      For us is very important that you choose Cases Noves to celebrate your 25th Aniversary.
      Hope to see you next year, will be the best signal for us.
      Happy New Year.
      From our heart... Sofi & Toni.

Anmeldt 18. oktober 2018

Dette ble over all forventning. Et vertskap som virkelig tok seg av sine gjester. Deilig mat og trivelige rom. Vi ble varmt tatt i mot og vist rundt, følte oss virkelig velkommen.
      Etter hvert våknet vi hver dag og gledet oss til frokost. Vi var heldige og kunne sitte ute. Med utsikt over dalen og klokketårnet fikk vi servert lokal og hjemmelaget mat.
      En deilig frokost.
      Tapas på lørdag anbefales også. Igjen lokale råvarer, forberedt og laget av Sofi. Og Toni forklarte hva det var og hvor det kom fra. En fantastisk kveld på terrassen med mange deilige smaker.
      En liten fin detalj: Vi fikk utdelt en iPad hvor vi kunne finne mye informasjon om dalen og hotellet, se dagens middagsmeny og eventuelt bestille, og vi kunne kommunisere med Toni og Sofi hvis vi ønsket.
      Dette er den beste hotelopplevelsen vi har hatt, og kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: oktober 2018
      Takk, IdaHelge
      Antonio Serrano Ortuño, Dueño på Cases Noves - Boutique Accommodation - Adults Only, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2020

Tusen takk fra hjertet. Din kommentar er veldig detaljert og forklarer veldig godt essensen av "Cases Noves" .... våre klienter.
      Takk fra hjertet for tilliten din. Det vil være en glede for oss å motta deg igjen på "Cases Noves".
      Takk takk takk.
      Toni & Sofi.