Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
Agoda.com
USD 34
Fullt refunderbart før fre. 6. okt.
Hotels.com
Orbitz.com
PricelineUSD 40
Se alle 13 tilbud
Anmeldt 25. juli 2022

Fin beliggenhet, nydelig betjening, fine rom og ikke minst - Verdens beste bartender! Pandemis - you Rock! Vi hadde en del utfordringer med hotell, da vi dro en hel gjeng, men Trefon ordnet opp for oss. Jeg kan fint dra tilbake hit.

Dato for oppholdet: juli 2022
    • Sovekvalitet
    • Rom
Takk, Annelin T
Anmeldt 30. september 2017

Vi hadde bestilt leilighet med 2 soverom, og vi fekk ein koseleg leilighet som var midt i blinken for oss!
Reint og fint i leiligheten, og god plassering i 1. etasje. Bra utstyrt kjøkken.
Badet var lekkert.
Fint med gratis parkeringsplassar rett utanfor hotellet.
Basseng attmed hotellet, og havet like nedanfor der.
Butikkar like i nærheten, grei gangavstand til det meste.
Frukosten var både nydeleg og variert!
Kjem gjerne att når vi skal tilbake til Kreta!

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
Takk, Ingvild B
Anmeldt 16. september 2016 via mobile enheter

Litt øde sted.. Strand rett ved, men oss som reiste med en 9 mnd gammel baby så var det ikke veldig barnevennlig på stranden.. Men hotellet er hyggelig, helt ok frokost.. Og kanskje litt dårlig vasket.. Men det som veier opp et en fantastisk betjening!! Så hjelpsomme, snille og fantastiske folk!!

Dato for oppholdet: september 2016
Takk, Lilli159
Anmeldt 25. juli 2016 via mobile enheter

Supert familiedrevet leilighetshotell med sentral beliggenhet nær stranden. Flotte leiligheter med gratis WiFi og aircondition inkludert, sengene var faktisk veldig behagelig. Personalet er kjempe søte og hyggelige, veldig god service. Frokosten var midt i blinken for både store og små, også denne inkludert. Hotellet ligger sentralt men allikevel i rolige omgivelser noe som er et pluss om man reiser med små barn.

Dato for oppholdet: juli 2016
1  Takk, Tonje H
Anmeldt 24. august 2015

Dette er et lite familiehotell. Det er nydelige og rolige omgivelser og kort vei til stranda.
Personalet er hyggelige og tjenestevillige. Frokosten er noe av det beste vi har fått!
Tvers over veien er det en familiedrevet taverna, med god mat og gode priser.
Anbefaler stedet på det varmeste!

Romtips: utsikt til hagen. Stille og rolig
Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste som et par