“Taverna med super service”
Anmeldelse av Vergina 2

Vergina 2
Vurdert som nr. 11 av 16 Restauranter i Platanias
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 26. mai 2023 via mobile enheter

Super plass med nydelig gresk mat og veldig god service! Her var der meget god stemning og de ansatte var veldig tilstede med humør og god service. Maten var meget god, vi h spiste både kjøtt og fisk.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, 496larsm

Anmeldt 27. juni 2022 via mobile enheter

Her spiste vi autentisk gresk mat, vi hadde til forrett saganaki som smakte veldig godt. Og var nok til to personer. (Vi delte)

Vi delte en flaske lokal hvitvin som passet fint til maten, etter anbefaling fra vår hyggelige kelner.

Til hovedrett hadde vi sjømatspasta og Geite stifado. Disse var begge en sikker vinner. Mye sjømat i pastaen og gode smaker i Stifadoen. Begge deler levde opp til forventningene.

Dette stedet anbefales fra oss 🇬🇷

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 595henrikr
Anmeldt 21. september 2019 via mobile enheter

Har spist den her før og kan ikkje roses nok , rolig atmosfære , kelnarar som dukka opp når dei trengtes! Kan trygt anbefales !

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, Geirjohan50
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Vår første kveld her besøkte vi denne restauranten . Vi spiste spareribs og kleftiko . Begge deler var godt. Porsjonene var store så vi hadde problemer med og spise opp. Her var mye gjester denne kvelden kvelden . Så det vart litt venting på regningen. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, 708magnarb
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Vil så gjerne anbefale denne plassen! Nydelig service, god mat og trivelig atmosfære! Perfekt for vår datter på 1 år!

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, idaleon1

Reisende som så på Vergina 2, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture

Har du vært i Vergina 2? Del dine erfaringer!