Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 177
Hotels.comUSD 178
eDreamsUSD 177
TravelocityUSD 178
CheapTicketsUSD 178
Orbitz.comUSD 178
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (108)
Filtrer anmeldelser
108 resultater
Vurdering fra reisende
29
40
26
8
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
29
40
26
8
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 108 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020

Absolutt ikke verdt pengene. Gamle møbler, bad som trenger oppussing. Eneste hotell på Risør!! Det er kanskje derfor de tar seg godt betalt. Vi var der i ett døgn og vi ble ikke imponert. Til frokost ble vi servert pålegg på tube pluss 1 skive salami, 1 skive skinke og 3 skive ost ( +3 biter sild) for to personer! Middelmådig service under frokosten også... vi var på en tidagers tur i Norge og overnattet på 6 forskjellige steder... dette hotellet er absolutt den verste og den dyreste vi har betalt hvis en skal sammenligne pris versus kvalitet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, 45minaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Dette er jo en liten perle med havet. Hotellet er gammelt, og rommene bærer preg av bruk i mange år. Men her var det rett og slett, helt greit. Fordi det ligger så mye sjel og ro i dette hotellet. Så personlig, menneskelig og god service. Vi overnattet der fra i går (14.06-15.06) og er strålende fornøyd med første Risørbesøk.

Frokostsalen er prikken over ien. Så hyggelig! Nei folkens, ta en tur til Risør. Bruk dette hotellet, fordi det er helt nydelig.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, colinfossengen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2019

Fantastisk beliggenhet nede ved sjøen. Hotellet er gammelt og rommenes standard er ikke topp moderne, men jeg syntes det var sjarmerende. Veldig god seng. Jeg sov som en stein første natten, noe jeg sjelden gjør andre steder.
Hyggelig og hjelpsom betjening.

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, KjellL259
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Risør hotel er et overnattingssted med en egen sjarm, beliggende et steinkast fra sjøen.
Rommene er alle forskjellige men med grei standard.
Frokosten hadde bra utvalg. Restauranten med fin plass for uteservering.
Parkering både ved hotellet men også 100-200 meter unna på egen avgiftsfri parkeringsplass.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, EPKTONSBERG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Vi hadde booket på dette hotellet samme dag som vi ankom. Følgelig fikk vi ikke det beste rommet. Rommet hadde ikke airconditionen og ettermiddags solen sto rett på.
Ellers var sengen god og rommet rent og pent.
Betjeningen var hyggelig og frokosten smakte godt.
Terrassen og restauranten var veldig koselig.
Hotellets beliggenhet i sentrum med kort veg til bademuligheter, var topp!
Dette er et sted som anbefales og vi kommer igjen!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, livgrete_yanm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser